Julklappstips – läppar & naglar

- Annons -

Vill ni ge bort en genomtänkt julklapp som ändå inte kostar så mycket så är det roligt att ge ett nagellack och ett läppstift/läppglans som matchar varandra!

Rosa naglar – rosa läppar, nudeläppar – nudenaglar exempelvis. Superfint! :)

2424848

På denna bild har jag nagellacket Paese Nail Polish i nyansen 105 (nu REA 49 kr!) och läppglanset IsaDra Twist Up Gloss Stick i nyansen 27 Fiery Fuchisa.

Kram, kram!

- Annons -
Föregående artikelVintriga nagellack
Nästa artikelNYX Matte Lip Cream
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Hej!

    För ett tag sedan skrev du om att du fått mycket färre kommentarer etc sedan plattformsbytet. Personligen går jag in mycket, mycket mer sällan numera, först för att designen inte tilltalade mig längre, kändes svårläst etc. Nu är den mer lik din tidigare i upplägget men man kan nästan aldrig se samtliga bilder utan många bilder är bara tomma rutor med bildnamnet i, och det är oavsett vilken dator och webbläsare jag har suttit vid. Och då är det såklart inte så kul att läsa längre ;)

    Så vet inte om fler har det problemet, kan ju vara värt att kolla upp!

    • Ja, jag ångrar att jag bytte innan de ändrade design, det skulle inte ha tagit så lång tid och jag trodde inte att det skulle krångla såå mycket. Typiskt, lätt att vara efterklok. Nu har jag i alla fall kommit så här långt så jag tänker försöka året ut i alla fall. Att bilderna krånglar visste jag inte faktiskt, dom syns på min dator och i min mobil, tack för att du sa till! Men dom har mycket tekniska fel just nu som jag hoppas dom löser inom kort.

      Tack för din kommentar!! Hör gärna av dig igen om du ändrar åsikt till det bättre/sämre, det är jättebra för mig att veta! Kram!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish