NYX Matte Lip Cream

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag älskar matta läppar, både känslan av det och såklart att det är galet snyggt! Dessutom har matta läppar en tendens att hålla bättre än läpprodukter med mycket glans, eftersom att det inte “glider runt” på läpparna när man pratar, dricker, äter o.s.v.

  Därför vill jag nu rekommendera NYX Matte Lip Cream för er som också älskar matta läppar! Det är en läppstiftkräm som appliceras som läppglans men resultatet blir mer som ett matt läppstift.

  Det finns i många jättefina färger, ger ett heltäckande och pigmentrikt resultat, håller länge och är riktigt snyggt matt utan att kännas torrt på läpparna. Har man det från morgon till kväll så kan det kännas lite torrt när man har bättrat på för 3:e gången men det var ingenting som störde mig.

  NYX Matte Lip Cream kostar just nu 95 kronor (istället för 115 kronor)  HÄR

  - Annons -

  Jag har nyansen Amsterdam som är en suuperfin röd färg! Den ska jag ha på julafton tror jag! :)

  Snyggt va?

  Kram på er!

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish