Julklapptips – Sminkspegel med lampor

  - Annons -

  Jag bloggade om min sminkspegel från sminkspegel.se när jag fick den i julklapp av mamma (nöjdaste tjejen!!!) och får fortfarande mycket frågor om den, inte minst nu när det vankas julklappar :)

  Det var julen 2012 jag fick den, alltså hela 4 år sedan (!) och de flesta som hör av sig frågar om den fortfarande fungerar. Svaret är ja! Jag är fortfarande helt kär i min underbara spegel! Den har inte högt ppa (pris per användning) kan jag tala om. Används flera timmar varje dag och vi har även 4 st av de större sminkspeglarna i sminkstudion på salongen.

  ♥ Perfekt sminkljus utan skuggor
  ♥ Jättebra ljus att fota i
  ♥ Lampor med dimmer så man kan anpassa ljusstyrkan
  ♥ LED-lampor & LED-dimmer ingår
  ♥ Kan både stå på ett bord eller hängas på väggen
  ♥ Finns i flera färger och mönster
  ♥ Finns i flera storlekar, format och till och med en helkroppsspegel

  img_1871_111

  En del saker har ändrats sedan dess, så det finns en del info som inte stämmer om man läser mina gamla inlägg:

  - Annons -

  1. Priset har förändrats lite då och då så det står olika priser i alla inlägg, men nu ingår bättre grejer + att dom har fri frakt! Nu kostar dom 2520:- men har introduktionsrabatt och nedsatt till 2160:- (osäker på vad det innebär, att första man köper blir billigare?). För 4 år sedan kostade den 1500:- och 2 år sedan 1800:-.

  2. När mamma köpte den så ingick inte lampor alls tror jag, dom köptes på sidan av vilket ökade priset. Sedan började hallogenlampor att ingå i priset, men jag har alltid rekommenderat att köpa LED-lampor fast det blir ganska dyrt för så många. Ljuset blir lite finare och framför allt blir hallogenlampor så himla varma. Det är lite skönt när man är morgonfrusen men för en längre tid blev det lite bastukänsla och jag har både bränt mig och smält kajalpennorna p.g.a. hallogenlampor. MEN NU ingår specialgjorda LED-lampor och LED-dimmer när man köper spegeln så det behöver man inte heller tänka på längre :)

  3. Nu finns speglarna i flera färger, storlekar och mönster!! Jag tror att dom bara fanns i svart och vitt när jag fick min, och helkroppsspegeln fanns inte heller och är osäker på om ens dom stora speglarna fanns. Nu har dom även ett sminkbord med en låda som man enkelt kan sätta upp på väggen under spegeln, smidigt.

  4. Nu har sminkspegel.se även en internationell sida som heter makeupmirror.com där dom skickar även till andra länder.

  img_1760_111

  Det är riktigt kul med företag som utvecklas och att man hängt med nästan sedan starten, jag vill sååå gärna ha en helkroppsspegel hemma! Så fint :)

  Nånting som jag önskar som ännu en nyhet är ett snyggt badrumsskåp med sådana här lampor, förstå vad snyggt i badrummet!

  Ni hittar hela sortimentet av sminkspeglar här och har ni några fler funderingar så är det bara att hojta till ♥

  Läs även: Sminkspegel & sminkbord för den perfekta sminkplatsen

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish