Just nu – On the bus!

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Jag sitter på bussen hem från Uppsala nu, jisses vilken dag!

  Det började med att jag jobbade framför datorn riktigt sent igår, och sen kunde jag inte somna på flera timmar (suck) och 06.30 i morse så gick min buss. Bra start… haha. Jag drömde de sista minuterna att jag satt och skulle skriva en bok, hade en riktigt fet bok med blanka sidor och satt vid skrivbordet och skrev för hand “Det var en lugn morgon, det unga paret låg fortfarande och sov, väckarklockan ringde men ingen brydde sig” och då vaknade jag och märkte att väckarklockan ringde men ingen av oss brydde sig haha :)

  Men efter tre roliga sminkningar (en brudsminkning och två tärnor) och massa fix och planering i nya lokalen med Annika så har jag nog till slut fått mer energi än jag gjort av med!

  Vi har beställt hem massa möbler nu, och även planerat vad som ska inhandlas i butiker i Uppsala. Massagefotöljer med värme, barstolar och kristallkronor står det bland annat på inköpslistan haha, man kan ju inte ha en så stor och fin lokal och sen fylla den med enbart IKEA-möbler heller ;)

  - Annons -

  Fy fasen så kul allt det här är nu när allt grovarbete är gjort!

  Nu ska jag hem och äta skagenröra till middag, ville bara uppdatera er om läget litegrann och säga att jag lever.

  Kram på er ♥

  1

  - Annons -
  Föregående artikelPixi makeup tutorial
  Nästa artikelBröllopssminkningar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Åh, det är alltid så roligt att läsa om dina framgångar! Jag blir så himla glad för din skull, och otroligt inspirerad själv till att starta eget! =D

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish