Bröllopssminkningar

  - Annons -

  Igår sminkade jag inför ett bröllop som verkade såå roligt, jag önskade nästan att jag hade blivit bundis med bruden på provsminkningen för att få en egen inbjudan haha.

  Bruden kommer från Bosnien och brudgummen från Turkiet, och de har ungefär lika matkultur (fick jag lära mig) så mitt i allt blev jag bjuden på turkisk mat och baklava innan jag fortsatte sminka :) Och det var flera hundra gäster som rest till Sverige för bröllopet – som var i ett stort slott och de hade fixat både rökmaskin och konfettikanon till första dansen, så roligt!

  Jag sminkade bruden och hennes två systrar inför den stora dagen, och gjorde allt förutom ena systerns ögonbryn som hon väldigt gärna ville sminka själv.

  Jag fick mail av en makeupartist förut som undra hur jag gör om en kund vill sminka någon detalj själv, men det har jag absolut inga problem med. Är det en modell på en plåtning eller liknande så är det annat, för då är det mer mitt ansvar, men privatpersoner som sminkas inför en tillställning där är det viktigaste att dom är nöjda :)

  Här kommer bilder på alla sminkningar!

  - Annons -

  brudsminkning-uppsala

  Superfina bruden som hade en brudsminkning i rosa toner, som var färgtemat på bröllopet. Här hade hon inte fixat håret än, hon måste blivit såå fin med uppsättning, slöja och klänning sen!

  tärnsminkning-uppsala

  Här är tärnsminkningen på ena systern som ville ha en matt brun sotning och intensiva ögon. Vi la en brun kajalpenna längs vattenlinjen istället för svart, så att det inte skulle kännas för “party” i jämförelse med bruden och den andra tärnan. Fint va? :)

  tärnsminkOch här är andra systern, där jag har sminkat allt förutom ögonbrynen. Hon ville ha en ljusare sminkning och lite mer neutralt, så vi körde på ljusa toner och mer diskreta lösögonfransar som faktiskt bara sitter på ytterkanten av ögonen, och inte hela vägen in till ögonvrån, blev jättefint på henne :)

  Visst blev dom superfina allihopa? ♥

  Jag fotade brudsminkningen från förra helgen också, men märkte efteråt att bilderna var så suddiga så dom är inte så roliga att visa :/

  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg och fira min syster och hennes pojkvän som har fyllt år och bjuder på smörgåstårta, det säger man ju inte nej till!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelJust nu – On the bus!
  Nästa artikelVärldens smartaste puder!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hur fint som helst!!

   Jag tänkte gifta mig.. Ööh… Någon dag?
   I framtiden…? Förhoppningsvis..
   Kan jag hyra dig att fixa mitt smink då? ^^

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish