Världens smartaste puder!

  - Annons -

  Pixi alltså, vilket märke! De har så fiffiga produkter att jag blir helt mållös ibland :)

  Har man oljig hy så är puder i lösform det allra bästa att bättra på med under dagen, men det är lite meckigt i farten och ungefär så här brukar det se ut när jag sitter på bussen:

  1. Jag gräver i väskan i flera minuter för att hitta puder, borste och spegel i kaoset.
  2. Spegeln och borsten får ligga i knät medan jag öppnar puderburken, försiktig, försiktigt.
  3. Det dammar och jag spillar lite, och borstar bort det snabbt och hoppas att ingen tittar.
  4. Jag håller hårt i burken med ena handen, och försöker försiktigt doppa borsten i pudret utan att få upp för mycket, men det blir alltid för mycket.
  5. Jag stänger locket på pudret, och tar istället upp spegeln som jag tittar i när jag sveper pudret över ansiktet, samtidigt som det bildas ett dammoln kring mitt huvud eftersom jag har på tok för mycket puder i borsten.
  6. Jag ber till gud att resultatet blev jämnt och snyggt, och sen fort ner med allting i väskan igen innan jag drar till mig mer uppmärksamhet.

  Och förhoppningsvis kan man avsluta allting så, utan att det hänt några större katastrofer på vägen – vilket inte heller är allt för ovanligt, plötsliga inbromsningar exempelvis ;)

  Men Pixi har ett puder som löser alla dessa problem!

  - Annons -

  IMG_4311_111

  Min nya rutin:
  1. Jag behöver bara leta i väskan efter en enstaka produkt.
  2. Jag öppnar locket på burken.
  3. Jag duttar på huden med den inbyggda puderpuffen som ger lagom mängd puder utan risk för spill eller dammoln, samtidigt som jag tittar mig i spegeln på lockets ovansida.

  Såå enkelt!

  Burken med löspuder har som sagt en puff som sitter fast, med ett hål i mitten på undersidan som släpper ut en lagom mängd puder när man duttar den mot huden. Så.himla.fiffigt :)

  Det är transparent och oerhört lätt, och man kan bättra på med det hur många gånger som helst utan att resultatet blir ojämnt eller kakigt.

  Pudret består mestadels av mineraler och majsmjöl, men innehåller även:
  Aloe vera & gurkextrakt som har lugnande effekter
  Puder från äkta pärlor som skyddar huden
  Vindruvsextrakt som fungerar som en antioxidant

  IMG_4660_111Bara att ta upp, öppna, hålla locket (spegeln) framför sig och matta ner ansiktet. På den här bilden ser ni mig igår kväll efter födelsedagsfirandet, från superoljig till en helt jämn och matt hy med enbart denna produkt.

  Pixi Quick Fix Powder finns att köpa på Byher.se :)

  Nu ska jag åka in till Uppsala, har fyra sminkbokningar så här på morgonkvisten så det är full rulle. Hoppas ni får en toppenbra start på den nya veckan!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Har en likadan dosa med rouge och är verkligen jättelätt att använda och superpraktisk att ha med sig!
   Skulle denna produkt fungera med mineralpuder tror du? Jag använder Tikeis mineralfoundatin och älskar det, jättebra för min känsliga hy, men jag blir lätt oljig på näsa och kinder efter några timmar och när jag då bättrar på med mineralpudret blir det ofta lite kakigt. Funderade därför om denna kanske skulle kunna vara bra?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish