Kajal som håller hela dagen

  - Annons -

  Ibland har jag dagar då mina ögon är extra känsliga,  jag vet inte varför men är jag ute så måste jag ha solglasögon mot både ljuset och blåsten för att ögonen ska sluta rinna (vilket dom inte gör ändå) och även allt tittande på dataskärmen när jag jobbar blir påfrestande för ögonen som tåras stup i kvarten.

  Men det positiva är att jag dessa dagar verkligen kan sätta mitt smink på prov! Idag var det Paeses kajalpenna Linea Automatic Eyeliner som fick visa vad den går för.

  Jag ramade in ögat med den kajalpennan i dagens smokey eyes, även längs vattenlinjen, och nu tänkte jag visa hur det ser ut efter en hel dag med tåriga ögon! :)

  kajalpenna-som-sitter-på-vattenlinjen

  Bra va? :)

  - Annons -

  Det går inte att få till lika bra ljus och skärpa på bilden när det har börjat mörkna ute, men ser ni så bra kajalen sitter även längs vattenlinjen?? Lite i yttre ögonvrån är “förstört” men där har jag till och med torkat tårarna med en tops så det är bra med tanke på omständigheterna!

  IMG_5664_111

  Pennan blir intensivt svart och innehåller små glitterkorn som gör kajalen extra fin!

  Konsistensen är krämig och glider lätt på huden, men torkar snabbt och blir då i princip helt gnuggsäker. Formulan är vattenresistent och därför passar den även längs vattenlinjen och på känsliga ögon.

  Vattenresistent och vattenfast är olika saker, men denna är nästan helt vattenfast. Om jag målar en linje på handen och gnuggar med ett torrt finger så är linjen lika fin men färgen färgar av sig litegrann på fingret. Och håller jag handen under vattenkranen och gnuggar en stund så får jag bort allting.

  Med andra ord är den inte bulletproof men ändå riktigt, riktigt hållbar!

  linea-auto

   

  Pennan är ett stift som skruvas upp istället för att vässas. På toppen finns ett skumgummiliknande uttoningsverktyg.

  Kostar 129 kronor och finns att köpa här!

  - Annons -

  paese-linea-automatic-eye-pencil

   

  Finns i fem olika färger, min grossist hade för tillfället bara Black Glam men är ni sugna på dom andra nyanserna om jag kan fixa det? :)

  - Annons -
  Föregående artikel3D Mascara
  Nästa artikelSöta naglar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish