3D Mascara

  - Annons -

  Ni som lusläser mina inlägg och sminkbeskrivningar vet att jag har använt samma mascara i nästan varenda sminkning den senaste tiden, jag älskar den!

  Paese Adore 3D Lash Mascara är det jag pratar om, med 3D-effect menar man kortfattat tre egenskaper i en mascara – längd, separation och volym.

  Det tycker jag verkligen att den levererar också, mascaran har en gummiborste som är perfekt stor och tar upp lagom med mascara, varken för lite eller för mycket, och den kammar fransarna så att man får separerade strån. Längden på fransarna är det verkligen ingen fel på, dom blir fylliga och får en snygg och hållbar böj.

  Om man applicerar bara litegrann så får man ett naturligt och diskret resultat, men man kan enkelt jobba lite mer utan att det klumpar sig och då får man mer volym och fyllighet.

  Mascaran är inte vattenfast men håller bra ändå, jag har inte haft några problem med hållbarheten, inte ens under dessa stekheta sommardagar!

  - Annons -

  En extra bonus är att mascaran innehåller 73% naturliga ingredienser! Formulan innehåller ett specifikt puder som tillsammans med vax och ett sockerämne ger en krämig och hållbar konsistens. Den är även allergivänlig.

  IMG_4464_111

  Jag har inte böjt fransarna på bilderna utan jag har bara applicerat mascaran utan att göra någonting speciellt. Dessutom har jag en ”dålig fransperiod ” just nu, ni vet när fransarna verkligen inte vill samarbeta, men resultatet blir bra ändå :)

  paese-mascara

  159 kr kostar mascaran och finns att köpa här!

  IMG_4556 SAM_0544_111

  IMG_4442_111 IMG_4460_111  IMG_4465_111

  måla-mascara-

  Appliceringstips!

  1. Börja måla underfransarna (man öppnar ögat så mycket när man målar dom, så har man mascara på överfransarna så kan dom lätt kladda av sig på sminkningen på ögonlocket)
  2. Måla de inre fransarna genom att borsta dom åt sidan, mer in mot näsan.
  3. Måla de mittersta fransarna genom att borsta dom rakt upp.
  4. Måla de yttre fransarna genom att borsta dom åt sidan, mer ut mot öronen.

  - Annons -

  Då får man en solfjäder-effekt som öppnar upp ögat och förstorar blicken, mascaran på bilden är den jag skriver om i inlägget :)

  Kram,
  Helena

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish