Kall sminkning

  - Annons -

  Ibland gör man sminkningar som verkligen är ett ihopplock med olika grejer, man duttar lite med en produkt först och sedan vill man ändra lite genom att lägga en produkt på produkten o.s.v. och sen har man lallat fram en sminkning utan att ha en ordentlig koll på vad man egentligen har använt, det är en blandning av det mesta :)

  Och den typen av sminkningar är ju verkligen roligt att göra, man tar produkt för produkt och testar sig fram och slutresultatet blir ofta väldigt bra! Men för mig är det ett litet problem, för nu när jag ska skriva ut vilka produkter jag har använt så har jag verkligen noll koll haha.

  IMG_6903_111

  Och det är precis en sådan sminkning som jag visar er idag, jag gjorde den för att testa No7 Stay Perfect Shade and Define som är skimriga pennor som funkar både som ögonskugga eller som eyeliner. Men så läste jag i sista sekunden att man inte ska applicera dom där huden veckar sig, alltså så fixerar dom sig inte så bra så man bör inte ha dom på hela ögonlocket. Och det var därför det blev en lite mer lek-sminkning för att testa pennan lite här och var i olika nyanser :)

  Fast jag tycker det blev väldigt hållbart resultat med pennan ändå, fast jag har applicerat den på ett ganska stort område i ytterkanten av ögonlocket, det blåa. Det veckade sig inte alls under dagen!

  - Annons -

  Vissa delar av den bruna skuggningen är en brynskugga och vissa är pennan från No7, och läppstiftet är en blandning av tre olika färger som jag inte heller riktigt minns. Men det blev en snygg, skimrig kompott till slut och jag hoppas det är okej att ni får se det som inspiration idag och inte så mycket produktinfo? :)

  IMG_6954_111

  Skriver ut det jag vet och minns i alla fall:

  Den vita ögonskuggan är Paese Diamond Eyeshadow i nyansen 7.
  Och pennorna från No7 finns att köpa här! Och det är det blåa ytterst på ögonlocket och det bruna på undersidan, om jag minns rätt. De skimrar jättefint i alla fall :)

  IMG_6913_111 IMG_6920_111

  Det är bara att kommentera om ni har några frågor, så ska jag försöka svara ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish