Matcha hårfärg och ögonbryn

  - Annons -

  Oavsett vad jag har för hårfärg så brukar jag ändå ha ungefär samma färg på brynen, en mellanbrun ganska kall ton. Ibland har jag ljusare och ibland mörkare, men oftast är det ungefär samma färg i grunden.

  Men idag fick jag för mig att jag skulle måla lite med min läppenna i brynen också, för att få en ton som matchar min hårfärg lite mer. Och det blev faktiskt väldigt fint tycker jag!

  Vad tycker ni? :)

  IMG_7354_111

  Först fyllde jag i brynen som jag brukar med Benecos Eyebrow Designer (Brown) och sedan målade jag lite lätt med min läppenna (som jag har på läpparna också) som är Dr. Hauschka Lipliner (06 Aubergine).

  - Annons -

  IMG_7330_111 IMG_7334_111

  Två tummar upp tycker jag! Det här kommer jag nog fortsätta med tror jag :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelVår makeupartist Sandra
  Nästa artikelKall sminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish