Känsligt hårbotten? – Hårvårdsprodukter från Waterclouds!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  För ett tag sedan fick jag hem Waterclouds hårvårdsserie Relive som förebygger och lindrar hår- och hårbottenproblem. Produkterna motverkar mjäll, klåda och torrt hårbotten samtidigt som de vårdar håret.

  Serien är effektiv tack vare dessa ingredienser:
  Climbazole – Motverkar svampen Malassezia furfur som orsakar mjäll.
  Piroctone Olamine – Samma effekt som Climbazole.
  Salisylsyra – Keratolytisk peelande inverkan på hårbotten samt lindrar klåda. 

  Serien innehåller fyra produkter – två schampon, en hårinpackning och en vätska som man ska ha i hårbotten.

  Jag har testat alla produkter en gång för att känna känslan, men jag har inga problem med mitt hårbotten och kan inte ge recension på den punkten. Därför satte jag min syster som testkanin istället då hon har väldigt mycket problem med känsligt och torrt hårbotten, och kliar sig så mycket att hon får sår! Hon har experimenterat en del med produkter för hårbotten och har mer erfarenhet av det än mig.

  - Annons -

  Jag kan först och främst säga att jag gillar att använda produkterna! Flaskorna ser små och jobbiga ut,enligt mig, men skenet bedrar! Produkterna är dryga och väldigt lätta att använda, inga konstigheter. Känslan efter duschen är lent och härligt hår!

  Vad fick min syster för resultat då? Hon älskar produkterna! Jag pratade med henne igår och hon var så glad för hon har inte kliat sig i huvudet på hela veckan!! Så produkterna får ett stort plus för sitt slutresultat!

  Active Climbazole Shampoo, 149:- på Lyko.se här!
  Ett schampo för alla hårtyper och hårbottenproblem. Det är fuktgivande, avlägsnar mjäll och är effektivt på torrt hårbotten. Schampot lugnar irriterad skalp och återställer fuktbalansen i både hår och hårbotten.

  Detta schampo ska man börja med, och när den är slut och hårbottnet läkt så börjar man med den mildare flaskan.

  Mild Climbazole Schampoo, 149:- på Lyko.se här!
  Detta schampo används som sagt när den aktiva flaskan är slut. Den fungerar på samma sätt som den aktiva, men är bra om man inte har så stora problem utan bara vill hålla mjäll och klåda borta.

  Oil Cure Hairmask, 149:- på Lyko.se här!
  En hårinpackning som används efter schamponering, den återfuktar hår och hårbotten på djupet, minskar mjällbildning klåda och rodnad samt vårdar håret. Innehåller arganolja.

  Climbazola Tonic, 149:- på Lyko.se här!
  En vätska som masseras in i hårbotten i blött hår efter duschen, sköljs inte ur. Detta är en intensiv leave in-kur som förebygger mjäll och klåda samtidigt som den svalkar, mjukgör och återfuktar ditt hårbotten.

  Tonic-vätskan är inte alls så svårapplicerad som det låter, jag droppade i lite i hårbottnet och när man masserar med fingrarna så spred det sig lätt över huden. Vätskan är flytande som vatten, men den är inte som vatten när man masserar utan sprider sig lättare och man känner var man har applicerat och inte trots blött hår.

  Känslan efter en stund är kall och intensiv och det håller i sig en stund, ganska skön känsla men lite läskig när man inte var beredd på att det skulle kännas hehe. När håret har torkat så märker man inte av vätskan alls, det är inte flottigt eller tungt på något sätt utan håret känns lika nytvättat som vanligt!

  Kortfattat – En härlig hårvårdsserie både för hår och hårbotten, den funkar och kan verkligen rekommenderas för er med problem med hårbottnet!

  - Annons -

  Två tummar upp! : )

  - Annons -
  Föregående artikelBrun vardagssotning med guldglitter
  Nästa artikelParty makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish