Kat Von D Beauty

  - Annons -

  Jag har visat en del sminkningar med produkterna jag fick på eventet med Kat Von D Beauty förra veckan, och imorgon kommer en sminkning till :)

  Därför tänkte jag nu visa er alla produkter lite närmare och berätta vad jag fått för första intryck av allt, så har ni lite koll på vad det är jag har använt!

  IMG_2678_111

  Ögonskuggspalett i lila, blå och silvriga toner, hur fin som helst! Skuggorna är pigmentrika och lätta att använda.

  IMG_2687_111

  - Annons -

  Fina färger va? :) Det var de två vänstra skuggorna jag använde mest i sminkningen jag publicerade i morse.

  IMG_2698_111

  Den här sminkborsten kommer i ett svart, hårt fodral vilket är superbra om man ska ha borsten i necessären eller packar med den i väskan. Bästa skyddet :)

  Borsten är en duo-borse med en mjuk, rundad, fluffig borste i ena änden, och en mindre och mer kompakt borste i andra änden. Stråna är otroligt lena och mjuka, jättebra!

  IMG_2693_111 IMG_2707_111Det här är en eyeliner precis i min smak! Tattoo liner är som en pensel med strån och man får en otrolig precision med den. Den blir kolsvart, skarp och både gnuggsäker och vattenfast.

  IMG_2711_111

  Som ni ser på bilden så är detta ingen filtpenna som många flytande eyeliners i pennform är, utan denna är som en kompakt pensel med strån och en supertunn spets.

  IMG_2714_111

  Läppstiften har jag inte hunnit testa alls än, men titta vilken snygg hylsa! Så jäkla ball!

  IMG_2717_111

  - Annons -

  Jag fick med mig en orange nyans och en som är mer brunröd ♥kat-von-d-beauty-mascara

  Mascaran ser lite läskig ut på något vis tycker jag, borsten är stor och jag tänker på nått typ av medeltida vapen när jag ser den, typ en stridsklubba haha. Men den är faktiskt riktigt bra och man får separerade fransar som får en snygg fyllighet och volym, och den är väldigt lättanvänd :)

  Dock upplever jag att den kan smula en aning när man har haft den en hel dag.

  kat-von-d-everlasting-liquid-lipstick-lolita

  Och en av mina älsklingar – Liquid Lipstick! Otroligt krämig och härlig formula, men som väldigt snabbt blir helt matt och väldigt hållbar, älskar den :)

  Vill ni ha en mer detaljerad recension på någon av produkterna så är det bara att hojta till så ska jag försöka ordna det.

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Jag är nyfiken på foundationen som ska vara heltäckande har jag läst.Kan du inte prova den och ge en reccension.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish