Klippa ögonbrynen

  - Annons -

  Har man väldigt långa ögonbryn så kan dom rufsa till sig under dagen och lägga sig tokigt, och även fast det finns många produkter för att hålla brynen på plats så är det bästa att klippa till dom litegrann också!

  På vissa bryn räcker det med att klippa och då behöver man inga bryn-fix-produkter för att dom ska ligga stilla hela dagen. På andra bryn kan båda delarna krävas.

  Frida har extremt långa ögonbryn, och har just det problemet som jag beskriver ovan trots att hon använder bra brynfix som ska hålla dom på plats. Hon är väldigt rädd för saxen så jag fick inte klippa så mycket som jag ville, men jag tänkte ändå visa er hur jag gjorde :)

  IMG_5318

  Så här ser brynet ut när man borstar stråna neråt, ser ni att stråna är ljusa i topparna och går nästan ner till globlinjen? Det är inte konstigt att brynen inte hålls på plats, det är ju näst intill så dom fladdrar när det blåser ;)

  - Annons -

  ”Det känns som att jag har lugg” sa Frida när jag borstade ner dom hahaha!

  (Det är bra när ens bästa vän sitter i sminkstolen, då får man skämta lite extra hehe)

  klippa-ögonbrynen

  Bild nr. 1 och nr. 2 är före och efter. Ingen skillnad alls, det enda som skiljer är att hon inte kommer ha samma problem längre! På bild 3 ser ni att jag har klippt dom, och så där korta är dom nu när jag har borstat dom neråt så mycket jag kan.

  Hade detta varit mina ögonbryn så hade jag klippt dom lite mer från undersidan, och sedan borstat dom uppåt och klippt från ovansidan också. Men vill man vara på den säkra sidan så räcker det med att klippa så här som jag har gjort på Frida!

  Hoppas inlägget var till hjälp!
  Kram på er :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Jag klipper med, blir kanon! Behövs nu när jag käkar hårtillskott- då växer håret på hela kroppen(!) inte bara huvudet som jag önskade. ;-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish