Vinn en goodiebag värde 1000 kr!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag tänkte faktiskt starta denna underbart härliga dag med en tävling!

  Solen skiner, veckan har startat igång och imorgon är det första oktober vilket betyder att hösten verkligen är här på riktigt :) Mys!

  Därför har jag nu plockat ihop en höstig goodiebag från YvesRocher.se som jag tänkte lotta ut till er, värde hela 1000 kronor! Alla produkter är favoriter i min sminkväska :)

  bloggtävling-smink_1

  En blandning av läppsmink, ögonsmink, nagellack och höstfärger- Jag skickar även med en jättebra makeup remover så att ni snabbt kan gå och lägga er på kvällarna hur uppiffade ni än är på dagen :)

  - Annons -

  Jag har även klippt ihop alla bilder från hemsidan där ni ser alla nyanserna ordentligt:

  yves-rocher-goodiebag

  Ett perfekt kit eller hur? :)

  Det enda ni behöver göra är att fylla i detta formulär, tävlingen pågår till på fredag!

  Lycka till!!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Va roligt med en tävling som inte är kopplad till Facebook eller instagram! :)) förstår att det annars ger reklam tillbaka men kul när alla kan vara med och tävla. :)

   Kram!

  2. fick det bli HEL-röda naglar istället? orkade inte med tjep-metoden? hihi. jag är fortfarande fett nöjd ! går och visar mina naglar som lyser i mörkret för alla! haha. jag är verkligen fortfarande 7 år..! ;)

   • Haha, ja dom var så buckliga, gick hem och hämta slipmaskinen! Sen skulle jag göra något liknande men dom var fortfarande ganska ojämna så jag valde ett lack som är mer utjämnande istället :) Och dom är mer korallröda faktiskt men dom ser väldigt röda ut på bild :) Men ja, hade jag fått byta naglar med dig så hade jag ju gjort det direkt ;) Hihi <3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish