Klippa sitt eget hår

Igår klippte jag mitt hår över 1 decimeter själv haha!

Jag skulle visa helbilder på håret i detta inlägg också men det kom en grej i vägen så jag kunde inte fota det i morse. Men resultatet får bli en cliffhanger då istället ;)

Jag har ju frisörtid i januari och försöker jobba på att tvätta ur min turkosa hårfärg innan dess. Det ser mörkt ut btw haha. Men jag som är van att tvätta mitt hår en gång i veckan + trivs i lite kortare hår egentligen kände att nu när jag tvättar ofta så blir det ett himla slösande med hårprodukter för att tvätta bort färg i längderna som jag ändå ska klippa bort sen.

Jag tycker fortfarande att det är fint med turkost men vill inte ha turkost så länge, tycker att det tar fokus från mina sminkningar.

Så innan bastun igår så fick jag nog, och ingen som kände sig manad att sätta saxen i mitt turkosa svall hade tid att klippa mig, så jag tog saken i egna händer ;)

Vet ni, jag bara satte saxen i håret och klippte av säkert 12 centimeter på en gång! Jag såg knappt ordentligt i vår badrumsspegel heller för jag är så kort haha. Allt det här håret (jämför med hålet till avloppet) bara föll sakta ner i handfatet.

Sen tunnade jag ut lite i topparna genom att hålla saxen vertikalt och klippa uppåt. Lite frisör-mässig måste man ju va ;)

Men hörrni, känslan av att bara klippa av sig håret, FRIHET! Nu är det inte såå kort men fortfarande att hålla i saxen och bara klippa och känna att man inte bryr sig. Det var härligt faktiskt!

Det var länge sen jag hade så här kort, men jag trivs faktiskt jättebra! Så sjukt att det tog max en minut och var helt gratis haha. Lite nervös över vad min frisör Monica kommer säga på min frisörtid i januari bara mihihi.

Nu är typ halva håret utväxt och halva håret turkost, så jag ska fortsätta att duscha håret ofta och hoppas att det kan försvinna helt. Det blir fortfarande lite turkost i vattnet när jag duschar så det är ju optimistiskt i alla fall, men jäklar vad den sitter för att hålla 4-10 tvättar, jag har nog kommit ganska långt över 10 tvättar nu tror jag. Fortsättning följer.

Kram på er!

 

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish