Komplettera din eyeliner-tatuering

  - Annons -

  Jag har fått förfrågningar på mer inlägg om permanent makeup i bloggen, jag gjorde sånna mer regelbundet förut, och absolut kan jag göra det! :)

  De flesta bilderna i detta inlägg är redigerade, inte tatuerade, för det blir tydligare att visa skillnaden så är det bra med samma öga på varje bild.

  Många kunder som vill framhäva sina ögon med permanent makeup vill att ögonen ska se så pigga och öppna ut som möjligt och undrar vilken eyeliner-storlek man ska välja då.

  Om man inte är insatt så kan man lätt tro att ju bredare eyeliner man gör desto större ögon får man. Det stämmer bara delvis. Det finns andra detaljer som man kan komplettera med som ger ännu mer effekt!

  Inliner nere:
  Att boka en “inline nere” tillsammans med sin eyeliner innebär en ljus (eller mörk, men ljus är vanligast) linje längs nedre vattenlinjen. Alltså slemhinnan bakom undre fransraden:

  - Annons -

  Så här hade det sett ut med en svart “eyeliner light” och en ljus “inliner nere” på detta öga.

  Inliner uppe:
  Eyeliner light (lashliner/fransmarkering) är en linje precis i fransarnas hårbotten och alla dom bredare varianterna tatueras på samma sätt fast bredare uppåt mot ögonlocket. Men på vissa ögon så syns även den övre vattenlinjen vilket ni ser tydligt på bilden ovan – att det är en hudfärgad kant under den svarta eyelinern.

  Denna måste man inte göra mörk, men om man vill ha en bred eyeliner så kan det vara bättre att göra inliner uppe + eyeliner medium än att göra en eyeliner large.

  Då får man en bred eyeliner som ger mycket effekt utan att det tar upp stor plats på ögonlocket = ögonen framhävs mer!

  På vänsterbilder ser ni exakt var på ögat man gör inliner, men det är inte vanligt att göra inliner uppe utan eyeliner utan det är bara för att visa er.
  På högerbilden ser ni eyeliner light och inliner uppe tillsammans. Skillnad!

  Obs det är inte på alla ögon som den övre vattenlinjen syns när man tittar rakt fram. Så inliner uppe är inget som passar alla ögonformer, därför behöver du boka en konsultation innan du bokar detta. Att maila en bild på dina ögon till info@creativemakeup.se kan också funka om du inte har möjlighet att komma in på salongen.

  Här ser ni alla dom 4 bilderna ihop för en överblick på skillnaderna:

  - Annons -

  Om jag hade behövt välja bara en av alla mina tatueringar så hade jag valt min ljusa inliner nere. Jag tycker den gör såå mycket!

  Lash lift / ögonfranspermanent
  När du har tatuerat ögonen så får du inte sminka ögonen på en vecka. Därför rekommenderar vi alla att boka ögonfranspermanent + fransfärg innan sin behandling så har man fina fransar under hela läkningen.

  Men allra bäst är det att fortsätta göra fransarna regelbundet!

  Eyelinern och svarta ögonfransar framhäver varandra, vi brukar säga att 1+1=3.

  Detta är en kund som tatuerat eyeliner hos oss och som fixar sina ögonfransar regelbundet. Den övre bilden är kunden före ögonfranspermanent och den stora bilden är efter ögonfranspermanent. På den nedre bilden har jag redigerat bort tatueringen för att visa er skillnaden.

  Så ni ser eyeliner utan fransar, sen fransarna utan eyeliner, och sen båda två tillsammans!

  Fint va? :)

  Här är en kund som bokade brynplock & brynfärg, ögonfranspermanent & fransfärg och eyeliner light uppe – allt på samma gång! Så snyggt!

  - Annons -

  Läs mer om eyeliner här!
  Läs mer om inliner här!
  Se våra priser här! Billigast är vår lärling Olga men Ida har 2 års mer erfarenhet. Annika är mammaledig.
  Boka tid här!

  Ni är varmt välkomna till vår salong Creative Makeup på Storgatan 23c i Uppsala också om ni har fler frågor! Eller kommentera detta inlägg bara så svarar jag så fort som möjligt :)

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelTropical makeup tutorial
  Nästa artikelMin businessvecka v.2
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish