Lancome Teint Miracle Foundation (Recension + Före & Efter)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag fick hem ett prov på Lancome Teint Miracle Foundation i Kicks senaste tidning, och eftersom jag har hört mycket bra om den så tog det inte lång stund innan jag satte mig framför sminkspegeln!

  Tyvärr så fick jag en jättemycket för mörk nyans, så jag kan inte recensera till 100% då det dels är svårt att bedöma täckningen men främst så var det ju ingenting jag ville gå runt med en hel dag. Jag applicerade, fotade, och tvättade bort, så jag kan inte yttra mig och hållbarheten.

  Men vad gäller första intrycket så gillade jag konsistensen och doften, den är flytande och känns lätt, samt doftar lite parfymigt men inte alls starkt. Den är lätt att applicera och känns len på huden.

  Jag gillade resultatet, den blev hyfsat matt (jag har inte puder över på bilderna) och framför allt så gav den mycket lyster! Kan tänka mig att den är toppenbra för er med torr hy som behöver lite extra ”glow” i hyn :)

  Den innehåller solskyddsfaktor 15 vilket är ett stort plus, priset ligger runt 455kr vilket för min plånbok är en förmögenhet men den känns väldigt dryg så jag tror att den räcker länge.

  - Annons -

  Som sagt så har jag heeeelt fel nyans och kände mig bara översminkad, men jag kan tänka mig att den ger ett naturligt resultat om man har rätt nyans!

  Untitled-111Haha, mitt huvud ser nästan dit klippt ut för att nyansen är så fel.

  Men ser ni att den är så ljusreflekterande att det nästan ser ut som att jag har highlightat näsa, kinder, haka och brynben? :)

  IMG_1159_111 IMG_1176_111

   

  Någon av er som testat?? :)

  Kram, Helena Imakeyousmile.se

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish