Lapland Halo – Ljus pärlnagellack

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har jag bytt nagellack igen till ett som jag tycker är så makalöst snyggt att jag nog kommer ha kvar det till det börjar se fult ut, och inte byta så ofta som jag har gjort de senaste dagarna :)

  Det jag pratar om är Lumene Gel Effect i nyansen Lapland Halo som är en skimrande vit och högglansig färg!

  Jag älskar ljusa nagellack och denna känns så vintrig och fin så den kommer jag nog plocka fram igen när vinterkylan är här på riktigt. Men vitt fungerar ju alltid så vem vet det kanske bli fler gånger även innan det ;)

  IMG_6259_111

  Fint va? :)

  - Annons -

  Mina naglar börjar bli väldigt långa nu, jag har målat över utväxten så ni ser inte hur mycket dom har växt ut. Vågar dock inte klippa med en vanlig nagelsax, dom är så hårda så det känns som att dom kommer spricka då! Och fila kommer ta en evighet, dom är som sagt ganska hårda.. Jag får fundera på det där ett tag!

  IMG_6282_111

  IMG_6206_111

  Kram kram!

  - Annons -
  Föregående artikelMineralsmink och torr hy
  Nästa artikelIndian Summer
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Depend har grova filar som funkar attt fila ner naglarna med. Dom är ganska stora, lila på ena sidan och svagt orange på den andra sidan.
   Jag har både filat ner mina naglar och tagit bort samma typ av material som du har med såna filar.
   Det tar tid och är ett himla pyssel.
   Fast eftersom att du har så långa naglar så ska du vara försiktig så att du inte skadar dina egna naglar.
   Jag tog bort materialet i söndags och det känns ganska konstigt.
   Väntar på att få en ny tid för naglarna :)
   Jag har en kompis som gör mina naglar.
   Förut gick jag till queen nails, i Sollentuna, dom är bra.
   Har för mig att dom finns i Uppsala också.
   Lycka till!
   Kram

  2. Riktigt långa naglar du har nu! Gissar att du har någon typ av gelförstärkning under? I så fall skulle jag inte heller klippa eller fila dem utan du får nog ta bort det först genom att göra acetoninpackning och sedan klippa dem… Vore roligt att se lite nageltips nu i bloggen om hur du ska få naglarna att hålla sig långa när du slutar gå till salong… Jag kör nästan alltid med gellack för att de ska hålla och målar med vanligt nagellack över om jag tröttnar. Vore dock kul om mina egna naglar kunde bli sådär starka och tåliga som dina verkar vara. Snygga är de i alla fall! :)

   • Jag gjorde dom på salong och har nu bara tagit bort pärlorna, så mina naglar är så här långa men det är salongens gelförstärkning som är kvar då jag precis slutat gå dit :) Jag har filat dom en del bara för att få dom jämna annars har jag inte gjort så mycket mer. Jag skulle vela korta av dom, men inte ta bort gelen helt eftersom den ändå är relativt nygjord, kommer jag på ett bra sätt att korta ner dom så kan jag nog lyckas hålla dom fina ganska länge tänker jag :) Vad använder du för gellack nu när Depends inte säljs längre?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish