Läppstift som håller länge

  - Annons -

  Ofta när man har röda läppar, eller tipsar någon om ett fint läppstift, så får man ofta ett svar i stil med ”njaahh, det är så jobbigt när det försvinner och man måste bättra på”. Och det förstår jag, men har man en läppenna eller ett läppstift som håller bra så är det inte så jobbigt som man kanske föreställer sig :)

  GloMinerals nya läppstiftspennor Suede Matt Crayon är utan tvekan det läppstift jag testat någonsin som har absolut bäst hållbarhet! Så jag tänkte tipsa om dom lite extra nu inför Alla Hjärtans Dag då man kanske vill ha romantiska röda läppar ♥

  Jag har ätit både julbord och spagetti med dessa färger, och även fast man kanske vill bättra på litegrann närmast munnen när man ätit mycket så sitter det ändå så pass snyggt att det inte ser tokigt ut på något sätt. Det blir liksom inte bara en kontur runt läpparna till slut utan sitter väldigt fint på läpparna!

  Om ni minns inlägget Matta ner oljig hy under dagen så ser ni på dom bilderna även hur läppstiftet ser ut efter en hel dag (med lunch) efter 7-8 timmar!

  Såå skönt att slippa tänka på hur man ser ut när man äter :)

  läppstift-som-håller

  - Annons -

  IMG_0202_111

  Läppstiften kostar 259 kronor och finns i sex färger på Byher.se.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish