LCC Good To Go – Torrschampo Recension

  - Annons -

  Förra veckan lanserade Blondinbellas skönhetsmärke Löwengrip Care & Color  torrschampot “Good To Go” och jag var inte sen med att klicka hem den. Jag har inte behövt ångra mig en sekund kan jag tala om, den är grym!

  Det är  lite kul tycker jag, jag har följt Bella i säkert 6 års tid nu, och det var faktiskt hon som tipsade om torrschampo i bloggen och fick mig att testa det för flera år sedan. Jag som så snabbt får fett hårbotten köpte en flaska, och var sååå tacksam när jag insåg hur bra det fungerade! Ett vardagsproblem ur världen, check! :)

  Hur som helst, torrschampo är en produkt som jag inte kan leva utan. Mitt hår blir snabbt fett och dessutom väldigt lätt slitet – och att duscha ofta gör håret ännu mer slitet, och ännu snabbare flottigt.

  Vatten torkar nämligen ut både hår och hårbotten. Ett torrt hårbotten börjar producera mer fett, och dessutom är stråna mycket skörare när de är blöta och går lätt av.

  Därför duschar jag håret endast var 4:e dag ungefär, och för att fortfarande se fräsch ut så går det snabbt och enkelt att spraya lite torrschampo i hårbotten som suger upp all fett och ger fin och luftig volym!

  - Annons -

  IMG_1124_11-685x1024_1

  LCC Torrschampo Good To Go kostar 105kr och finns att beställa på NordicFeel.se.

  Med beställningen fick jag även 5st chokladbitar! Ååh så glad jag blev då, det kändes lyxigt och dessutom var det “den tiden på månaden då man är extra sugen på choklad” så tajmingen var perfekt ;)

  Jag har testat torrschampot i några dagar nu, och kan nog säga att det här är det bästa torrschampot jag har testat!

  lcc-torrschampo-före-och-efter

  1. Doft
  Många torrschampon doftar antingen gott eller ingenting alls. Jag föredrar med doft då det alltid är trevligt att dofta gott i håret, det blir ju lite som hårparfym. Men de flesta med dofter blir så himla starka så att den goda doften förstörs. LCC’s torrschampo doftar däremot underbart gott men samtidigt milt, och doften håller i sig bra också! Söt kolafudge är det, och min första tanke var Dumle :)

  2. Spray
  Jag tål inte torrschampon med för hårt tryck när man sprayar, som en kanon mot huvudet och sprayar bara en liten fläck då strålen är så smal och hård. Men detta torrschampo har en perfekt mjuk och utspridd stråle som fördelar bra.

  3. Färgen
  Pulvret som sprayen innehåller är vitt, men det är så diskret att det inte syntes alls i håret trots min mörka utväxt!

  4. Effekt och känsla
  Allt de feta i håret är som bortblåst, och håret känns fortfarande luftigt och fräsch. Ofta kan man få en mer “skitig” känsla av torrschampo även om det ser bättre ut, med denna får håret att kännas bra också!

  5. Volym
  Som ni ser på bilderna så gick jag från “slickad katt” till “jag kom precis från frisören” på mindre än en minut ;)

  - Annons -

  6. Hållbarhet
  Jag använde torrschampot i förrgår morse, det såg lika bra ut hela dagen OCH gårdagen! I morse sprayade jag i bara pyttelite för att bättra på. Underbart verkligen!

  7. Pris
  105kr är inte farligt alls tycker jag, jag har testat torrschampon mellan 70kr-250kr och eftersom Nordic Feel har fraktfritt så skiljer det bara 35kr mellan LCC och det billigaste (Batiste) jag har testat, och då innehåller LCC faktiskt 50ml mer än Batiste också :) Och med tanke på resultatet så är LCC det jag rekommenderar utan tvekan, och jag kommer absolut köpa en ny när denna är slut!

  lcc-torrschampo

   

  Gör så här:

  lcc-torrschampo-recension

  Lyft lite på håret och spraya en bit i från.

  torrschampo-som-doftar-gott

  Gnugga med fingrarna i hårbotten.

  lcc-ready-to-go-dry-schampo

  - Annons -

  Sen är du klar! Eller Good To Go kanske jag ska säga ;)

  Två tummar upp säger jag med andra ord, en prisvärd och grymt bra produkt! Kan också tipsa om mitt inlägg om billigt torrschampo och hur jag använder det.

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish