Lcc Nagellack Achieve

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har mina naglar levt så länge med murriga höstfärger, alla möjliga juliga nyanser av rött och glittriga nyårslack, så idag kände jag för någonting ljust för en gång skull :)

  Det blev Blondinbellas märke Löwengrip Care & Color och nagellacket Achieve. Den rosa nyansen är så himla fin tycker jag, färgglad men ändå så mjukt rosa att den blir lite diskret. En klar favorit som jag har använt ett flertal gånger!

  Det här är helt och hållet mina egna naglar nu förresten, ingen gel eller förstärkning på något vis. De har blivit långa och starka helt och hållet tack vare att jag har smort in nagelbanden regelbundet en längre tid :)

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish