LCC Reseförpackningar

- Annons -

Löwengrip Care & Color (Blondinbellas egna skönhetsmärke) har många bra produkter som jag har skrivit om förut, bland annat torrschampot Good To Go som jag tycker jättemycket om!

Nu finnstorrschampot samt hårsprayen Pixie Dust även i reseförpackningar vilket jag tycker är grymt bra! Hemligheten bakom att vara snygg en hel kväll är oftast inte enbart  bra produkter, utan även att man har med sig lite bättra-på-grejer i handväskan och faktiskt unnar sig lite tid framför spegeln i samband med toalettbesöket :)

Dessa kommer utan tvekan att få bo i in handväska!

IMG_0101_111

Handväskan finns att köpa på creativemakeup.se.

- Annons -

Reseförpackningarna finns att köpa som paketpris på NordicFeel.se, kostar 129 kr för båda flaskorna!

IMG_0114_111

Hårsprayen Pixie Dust har jag inte hunnit testa jättemycket än vad gäller hållbarheten och sådana detaljer som kräver extra noggrant testande. Men jag kan ge er en första-intrycket-recension!

Den har samma doft som torrschampot som doftar sweet caramel (typ Dumle) vilket jag gillar jättemycket, annorlunda men god. Den torkar snabbt och ger inte alls en hård eller kladdig känsla på håret som många hårsprayer ger, utan denna känns lätt och fräsch även på längderna – samtidigt som den är effektiv och håller hårstråna på plats som den ska.

Själva sprayen gillar jag också, lagom spridning på dropparna och inga konstigheter alls!

lcc-torrschampo-recension-1024x943Recensionen av torrschampot kan ni läsa här!

Två tummar upp säger jag med andra ord :)

- Annons -
Föregående artikelSmokey summer
Nästa artikelBehind the scenes -Bildbomb
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish