Lindra nickelutslag

  - Annons -

  Jag har inte hunnit göra någon sminkning idag heller, så himla mycket att stå i! Mötet i Uppsala gick i alla fall superbra, stora grejer på g ;) Men imorgon ska jag börja dagen med en färgglad steg för steg-sminkning har jag tänkt, börjar få abstinens nu efter två dagar haha!

  Men nu tänkte jag tipsa er om någonting som jag insåg av en slump här om dagen, som gjorde mig superglad! Jag är nämligen känslig för nickel, och i torsdags hade jag örhängen hela kvällen och örsnibbarna började klia efter bara 2 minuter.

  Jag brukar måla genomskinligt nagellack på mina smycken men den här gången hade jag glömt det, och det resulterar alltid i kliande och uppsvällda öron dagen efter – så även denna gång.

  MEN så fort jag kom hem (och höll på att bli galen på mina kliande öron) så tänkte jag “vilken är den mest lugnande krämen jag har? jag testar lite On the spot!“, och vet ni?! Efter bara 10 minuter så kliade inte mina öron det minsta!

  De brukar börja vara och ha sig (ursäkta detaljerad info) men nu blev de bättre och bättre och efter en dag kände jag inte av någonting alls! Underbart :)

  - Annons -

  Sanctum On The Spot är egentligen en punktbehandlingskräm för finnar (haha hade råkat skriva pungbehandlingskräm innan jag läste igenom inlägget) som innehåller lugnande och läkande tea tree och antiinflammatorisk lakritsextrakt.

  Och när min syster blev getingstucken förra sommaren och hade jätteont så lindrade on the spot direkt!

  Alltså, perfekt för onda finnar, getingstick och nickelutslag! En riktig multitasking-produkt :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish