Ljusa eller mörka läppar?

  - Annons -

  För ett tag sedan visade jag er en matt brun sotning (i detta inlägg) som jag kompletterade med glansiga, ljusa läppar.

  Beslutsångesten var dock total haha, ljusa glansiga läppar eller mörka matta? Båda är ju såå snyggt!

  Så för skojs skull testade jag båda :)

  I förra inlägget hittar ni hela produktlistan, men det mörkrosa läppstiftet jag lagt till nu finns också i min webbshop – Suede Matte Crayon i nyansen Rumor från märket glo Skin Beauty!

  - Annons -

  Jag lät håret vara likadant men en brun sotning går verkligen att variera extremt mycket beroende på hur man stylar allting runt omkring. T.ex. röda läppar och en stram knut!

  Ett sådant inlägg skulle kanske vara kul att göra någon gång? Flera olika looker med samma ögonmakeup :)

  Skulle vara kul att veta vilken läppfärg ni gillar bäst! Dels på mig men också vilken ni hade valt till er själva :)

  Jag uppmärksammade förut (det var länge sen dock så vet inte om det fortfarande är så) att jag oftast fick fler gillningar på Instagram på mina sminkbilder med ljusa läppar. Men det måste ju inte betyda att folk gillar ljusa läppar mer, det kan vara så enkelt som att ögonsminkningen stack ut mer på dom bilderna?

  Jag får ibland höra att jag är fotogenisk, men jag har bara mina bestämda vinklar som jag alltid testar och sen efter typ 100 bilder så väljer jag ut de 4 bästa och resten är oftast skit haha. Orimligt dåliga till och med – med tanke på att jag tagit säkert en miljon bilder på mig själv sedan jag började sminkblogga 2010.

  Att vinklarna skulle bli lika på dessa bilder med ljusa/mörka läppar var alltså inte planerat även fast det ser ut så, jag tänkte inte publicera båda egentligen utan det kom jag på efteråt. Det är helt enkelt bara så att jag bara har ett fåtal poser som jag alltid gör haha. Jag blir aldrig bra på kort om någon annan fotar :)

  En gång när jag la ut före- och efterbild på en concealer eller foundation eller någonting så fick jag kommentar om att jag redigerat resultatet för det var ju samma bild på före och efter, fast det var det inte jag bara såg exakt lika ut på alla bilder haha.

  - Annons -

  Hur som helst! Ha en fortsatt fin dag allihopa!! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Gillar mörka ögonsmink och ljusa läppar, tycker uttrycket blir väldigt hårt med både ock. Skulle gärna vilja veta dina aprikos favoritet (läppar, kinder) och hur du matchar ögon till det. Har upptäckt clarins soft peach blush (dyr men väldigt värt den enda blush/rouge som kan kalla sig aprikos) och vill gärna ha tips på bra matchande produkter från er. / stina göteborg

  2. Jag hade valt ljusa läppar pga känner mig inte bekväm i färg. Du är svinsnygg i båda och det är ju grymt att kunna variera beroende på humör, tillfälle, övrig styling osv! Men om du bara skulle få ha en av sminkningarna för alltid så hade jag helt klart röstat på den med mörka läppar, den är lite extra 👌

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish