Ljust sotade ögon – Tutorial

  - Annons -

  Om jag hittar en ögonskugga som jag verkligen gillar så vill jag inte alltid blanda den med andra färger, utan jag gillar då att ha fokus enbart på den snygga ögonskuggan. Låter den göra jobbet liksom!

  Jag har hittat en ny favorit som heter Cyklamen Bronze från Nudh Minerals. Nu när jag skulle länka den så kan jag tyvärr inte hitta den längre, ska kolla upp om den bara är slut eller vad som sker. Återkommer om den saken.

  Update: Nyansen Cyklamen Bronze är en nyhet i höst och kommer in om några dagar. Jag ska bli återförsäljare i webshopen det är därför jag har kunnat köpa hem tidigare :)

  Men så här kan man göra med alla ögonskuggor vilken färg den än har, lägg den på hela ögonlocket och sudda kanterna. Piffa till looken med highlighter och en skarp eyeliner om du tycker att det känns tråkigt med bara en ögonskugga.

  Det är enkelt och jättesnyggt!

  - Annons -

  IMG_1060 - kopia

  ljus sotning steg för steg

   

  1. Lilabrun ögonskugga på hela ögonlocket.
  2. Sudda kanterna.
  3. Ljusrosa ögonskugga i ögonvrån, längs undre fransraden och under brynet, Nudh Minerals (Pink Love)
  4. Svart kajalpenna + vinge längs övre fransraden och smalt på undre fransraden, Peggy Sage Vattenfast Kajal.
  Vit kajalpenna längs vattenlinjen, IsaDora Inliner Kajal (50 Satin White)
  5. Svart mascara på alla fransarna, Peggy Sage Dreamy Cils Mascara.

  IMG_1060

  Läppglans, Pür Minerals Gloss Stick (Rum Raisin)

  IMG_1079

  Utan blixt.

  Hoppas ni gillade sminkningen!

   

  - Annons -

  Skulle även behöva lite nagelinspiration då jag ska fixa naglarna på Nails Uppsala senare i veckan. Kom gärna med tips om ni vet någon specifik bild eller blogg! :)

  Kramar,
  Helena Imakeyousmile.se

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish