L’Oréal Paris – Color Riche Le Vernis à l’Huile

  - Annons -

  I veckan lanserade L’Oréal Paris inte bara de nya läppstiften som jag visade er för någon dag sedan, utan även helt nya nagellack i 20 olika färger!

  Jag har fått hem pressprov på 7 av färgerna och tänkte visa dom för er nu :)

  IMG_1602_111

  Först och främst, hur fina är inte nagellacksflaskorna?! ♥

  IMG_1598_111

  Pris
  79 kronor och finns hos flera av L’Oréal Paris återförsäljare, exempelvis Åhlens, KICKS och H&M.

  - Annons -

  Innehåll
  Dessa nagellack innehåller mer pigment än L’Oréals tidigare lack, samt återfuktande olja som återfuktar naglarna.

  Applicering
  Borsten är bred och väldigt enkel att måla med, och framför allt älskar jag hur lacket sprider ut sig och blir riktigt jämnt och snyggt på naglarna. Lite gel-effekt skulle jag nästan säga.

  Täckning
  De färgerna som jag har testat ger en fin täckning efter bara ett lager, förutom det vita lacket som behöver två lager. Tar man ett väldigt, väldigt tunt lager (vilket är bra att göra) så kan det behövas två lager av alla för en helt jämn och intensiv färg, men jag har ett lager av de flesta.

  Torkning
  De torkar snabbt om man tar ett tunt lager, men när jag målade två lager på varandra (den vita färgen) så väntade jag inte megalänge emellan, men inte heller orimligt kort stund, men då var det mjukt i flera timmar och fick fula märken i sig. Så se till att måla tunt och vänta mellan alla lager om du målar fler, då torkar det snabbt :)

  Doft
  När man målar naglarna så luktar det klassiskt nagellack, lite starkare till och med kan jag tycka. Men när det torkat så doftar det godis! Jättegott! Visste inte att nagellacket var parfymerat så, så jag blev jättechockad över mina väldoftande händer som jag gick runt och sniffade på sen haha.

  Hållbarhet
  Ungefär som vanliga nagellack skulle jag säga, ingen wow-hållbarhet med klart godkänt.

  Sammanfattning – Två stora tummar upp får lacken av mig! Flaskorna är fina, färgerna är urfina och nagellacket blir jämnt och riktigt snyggt på naglarna. Känns lyxigt och med bra kvalité, och ändå riktigt prisvärt :)

  IMG_1931_111

  Min favorit är Rose Ballet :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish