Lucka 12 – Sminkkit för oljig hy

  - Annons -

  Gårdagens julkalendertävling vann Jessica Schirlbauer, grattis till dig! Maila din adress till info@creativemakeup.se så skickar vi en Paese Adore 3D Lash Mascara till dig så fort som möjligt ♥

  lucka-12

  Lucka nummer 12 (vi har kommit halvvägs redan!) innehåller ett kit med tre produkter som jag hade äääälskat att få om jag var själv varit med och tävlat :)

  Det här är mina favoritprodukter för oljig hy! Kitet som jag har plockat ihop innehåller:
  ♥ Nedmattande ansiktsprimer – Paese Makeup Base Matte
  ♥ Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
  ♥ Blotting paper som suger upp olja – gloMinerals Blotting Papers

  Paese Makeup Base Matte är en ansiktsprimer anpassad för fet och oljig hy. En primer som mattar ner huden och håller den matt längre. Innehåller även en stor dos vitamin E. Applicera innan du sminkar dig för en silkeslen och matt hy som håller sminket på plats.

  - Annons -

  Paese Bamboo Silk Powder innehåller 90% kiseldioxid (från bambu) som absorberar överflödigt fukt och olja från huden. Pudret innehåller också silkespuder som återfuktar huden, får den att se slätare ut och ger en fin lyster! Pudret är antibakteriellt, lugnande, läkande och reglerar talgkörtlarnas aktivitet. Innehåller inte talk och täpper inte till porerna. Pudret är transparent.

  gloMinerals Blotting Papers innehåller tunna pappersark gjorda av abaca blad (bananplanta från Filippinerna) och mjuk trämassa. Riv av ett ark från häftet och tryck försiktigt på huden, med fokus på t-zonen. Pappret suger upp oljan från huden utan att förstöra sminket.

  Jag gjorde ett test förut där jag använde den här ansiktsprimern, mineralfoundation och bambupudret på halva ansiktet, och flytande foundation med vanligt puder (från Lumene, som också är bra smink) på andra halvan. Här ser ni resultatet:

  1420402624-7902

  Jag behöver nog inte säga vilken av halvorna som jag har mitt nedmattande smink på? ;)

  Efter 3 timmar är jag fortfarande nästan helt matt på den sidan med Paeses primer och puder, och på den andra så är jag ganska oljig redan då. Och efter 8 timmar är skillnaden enorm! Tänk vad mycket bra smink kan göra.

  Gör så här:
  1. Smörj in ansiktsprimern i hela ansiktet
  2. Applicera en foundation som passar bra för oljig hy, jag använder mineralfoundation eller Pixi H2O Skintint som är en vattenbaserad gelfoundation.
  3. Avsluta med Bambupudret
  4. Blir du oljig under dagen, dutta med blotting paper så att du får bort oljan från ansiktet, svep sedan på lite bambupuder igen. Tack vare blotting paper så kan pudret du lägger på sedan suga upp oljan som kommer att komma, istället för att suga upp oljan som du redan har i ansiktet. Då får får du ett jättehållbart resultat!

  Jag har en så extremt oljig hy så jag är ju inte 100% matt på sidan med nedmattande produkter heller, men det är fortfarande enorm skillnad och det är ju tusen gånger skönare att pudra sig en gång om dagen, än varenda timme!

  1420402671-7902

  Fantastiskt eller hur? :)

  - Annons -

  Så här tävlar du:
  ♥ Gilla Creative Makeup By Her på Facebook
  ♥ Tagga en vän i statusen med lucka 12
  ♥ Då är du med och har chansen att vinna ett kit med nedmattande smink!

  Lycka till ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish