Lumene Blueberry Long-wear Eyebrow Powder

  - Annons -

  En av Lumenes höstnyheter är en ögonbrynsskugga med två ganska svala nyanser, den har jag testat och tänkte visa er idag! :)

  Den finns på Kicks och Åhléns (dock inte på hemsidorna än) och kostar 139 kr.

  IMG_3331_111

  Man kan använda färgerna för sig eller blanda, men även de blondaste behöver nog blanda i lite mörkt i den ljusa för den är väldigt, väldigt ljus! Typ som min hudfärg :) Den mörka är inte jättemörk heller så ingenting jag rekommenderar för er som föredrar mörka ögonbryn, men att den ljusa är så ljus är bara bra eftersom det är så enkelt att blanda till en lagom färg.

  IMG_3338_111

  - Annons -

  Men själva nyanserna gillar jag verkligen, många brynprodukter har lite för varma toner vilket oftast inte ser så naturligt ut i ansiktet även om man har en varm hårfärg, men dessa är som sagt lite mer naturligt färgade och blandar man dom så får man en fin cendrényans! Så gjorde jag på mina bryn :)

  IMG_3926_111

  Jag personligen tycker att pudret är både bra och mindre bra, jag har ju ganska oljig hy så jag tycker att det fäster bra och håller länge! Men när jag testar på handen som är ganska torr så vill det inte fästa så jättebra, och försvinner ganska lätt också. Så jag har med andra ord ganska svårt att bedöma produkten då jag tror att det handlar mycket om underlaget.

  Men pudret är lent och enkelt att tona ut och arbeta med! Perfekt om man bara vill fylla i sina bryn lite extra och inte förändra formen märkbart, eller som komplement till en brynpenna för att få mer uttonade kanter :)

  IMG_3345_111

  Som vanligt med produkter med medföljande appliceringsverktyg – de slänger jag direkt. Penseln är inte alls bra i mina ögon, men bättre än inget för er som inte är så insatta i sminkvärlden och inte har så mycket penslar hemma :)

  IMG_3599_111

  Som ni ser så ger det inte direkt ett skarpt resultat, men en bra ifyllnad och ett naturligt resultat ändå! :)

  Hoppas ni har en underbar torsdag, själv ska jag ha lite lugnt morgonmys innan jag ska sminka syrran och sedan mig själv! Ikväll är det äntligen Blog Awards!! :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish