Lumene Color Correcting Concealer

  - Annons -

  Ursäkta min äckliga finne som ni nu kommer att få skåda :)

  Jag gjorde nämligen ett test med Lumenes nya CC Concealer, och eftersom jag inte hade någon stor finne i ansiktet så fick jag använda mig av den enorma som jag har lyckats få lite lämpligt mellan tuttarna!

  Det är nämligen så att Lumenes CC-Cream som jag tipsat er om tidigare, nu inte längre är ensam i serien utan har fått sällskap av concealer och puder också. Det gillar vi :)

  - Annons -

  Lumene Color Correcting Concealer är en ny produkt i deras CC-serie som tidigare enbart har bestått av en CC-Cream.  Concealer är oparfymerad och innehåller arktisk fröolja som skyddar, lugnar och stärker känslig hud, samtidigt som den bidrar till att minska hudens rodnad och couperosa (en slags rodnad/utslag som är vanlig i nordens klimat).

   

  Slutsats: Lumenes nya concealer täcker jättebra samtidigt som den ger ett naturligt resultat. Den har en liten grön ton men ser mest beige ut. Den lilla gröna tonen som finns är dock väldigt bra för att täcka rodnader och finnar med. Två tummar upp!

   

  Blää

  Helt ok!

   

  - Annons -

  På bilden ovan har jag lagt concealern runt näsan.

  Jag tror inte att dessa produkter är ute i butik än, men det står nog inte på förrän dom finns att köpa.

  Det kommer komma ett inlägg senare där jag visar bilder med hela serien! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish