Lumene Eye Shadow Primer

  - Annons -

  Jag har skrivit om den förut, men den är värd att recenseras igen – Lumene Eye Shadow Primer är den enda produkten som jag alltid har haft i sminkväskan, och som jag aldrig har bytt ut mot andra märken trots att jag har testat en hel del!

  Det är nämligen så att jag då och då fortfarande får frågor om primer, eller frågor där svaret är primer ex. “mina ögonskuggor blir inte lika färgstarka som dina?” och därför är det värt att nämna igen :)

  lumene eye shadow primer recension

  En ögonskuggsprimer gör dina sminkningar snyggare, eftersom ögonskuggorna fäster bättre och ser mer pigmentrika ut.
  En ögonskuggsprimer gör det lättare att arbeta med dina skuggor, då dom fäster jämnt över locket vilket är ett plus om man ska sudda ihop två olika skuggor – då blir det två färger bredvid varandra med en snygg övergång, istället för en suddad röra.
  En ögonskuggsprimer får din sminkning att hålla bättre, då den förhindrar oljan från dina ögonlock att lösa upp skuggorna så att de hamnar i veck under dagen. Med en primer kan du till och med träna i din sminkning utan att den veckar sig!
  En ögonskuggsprimer är en bra ekonomisk lösning, då den enbart kostar runt 100-lappen och du istället för att köpa dyra ögonskuggor som fyller ovanstående krav, istället kan gotta dig i billiga märken!

  Och som sagt, jag har testat många olika ögonskuggsprimers men Lumene är både den bästa och en av de billigaste – så den rekommenderar jag starkt!

  - Annons -

  IMG_5232

   

  Ta en liten klick primer på fingret, och dutta på ögonlocket tills det är jämnt och “osynligt”. Ta inte för mycket, men ta så att du täcker ordentligt överallt där du ska applicera ögonskugga.

  Det enda man måste komma ihåg med en primer, är att den måste mättas med ögonskugga så att den inte är det minsta fuktig längre. Har man mer primer än skugga, så kan själva primern börja glida runt under dagen och göra så att skuggorna ligger i små veck över ögonlocket efter några timmar.

  Så dutta på ordentligt med ögonskugga så blir resultatet topnotch! :)

  - Annons -
  Föregående artikelSmokey Bling Bling
  Nästa artikelOrange, orange, orange
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  10 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish