Lumene Longwear Blur Foundation

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  En av Lumenes höstnyheter är Lumene Longwear Blur Foundation som finns HÄR.

  Det är en foundation med blur-effekt som reducerar ojämnheter, så som synliga porer t.ex. Blur-effekten skapas med hjälp av av en ny silikonteknologi, varma färgpigment i formulan samt ljusreflekterande pigment.

  Lumene Longwear Blur Foundation

  Den ska även jämna ut hudtonen, göra huden silkeslen och hålla länge under dagen.

  Här ser ni före och efter på min hy, och jag säger två tummar upp! Jag har nyansen 0 Light Ivory på bilden.

  - Annons -

  Den är väldigt enkel att jobba med, konsistensen är otroligt lätt och tunn så jag trodde faktiskt att den inte skulle täcka så mycket men det gjorde den! Den täcker bra både på finnar och på röda områden, och man kan enkelt dutta på lite extra om det behövs mer täckning någonstans utan att det blir kakigt eller tjockt. Det står att produkten är halvtäckande men jag tycker att den täcker bra!

  Jag använde fingrarna och smorde in foundationen i ansiktet, och på de områden jag har mer synliga porer så duttade jag med fingrarna för att arbeta in foundationen ordentligt i huden. Det funkade väldigt bra, jag har inte jättestora porer men resultatet blev jämnt och fint, skulle vara kul att testa på någon med mer problemhy!

  Hållbarheten förvånade mig positivt också, oftast brukar min oljiga hy inte gilla flytande foundations, men trots att jag inte använde någon ansiktsprimer eller liknande innan så höll huden sig matt lika länge som med ett mineralpuder. Underbart!

  “Blur is the new sharp” står det i bakgrunden : )

  Foundationen innehåller hjortronextrakt och SPF 15. En tub innehåller 30 ml.

  Här är de tre ljusaste nyanserna, och det finns totalt 6 nyanser.

  Finns att köpa här <-

  Jag rekommenderar denna varmt med andra ord!

   

   

  - Annons -
  Föregående artikelBarbie-naglar
  Nästa artikelHalloweentips – Fejkblod
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish