Lumene Natural Code Triple Shock Volume Mascara

  - Annons -

  Lumene har lanserat den nya mascaran, Natural Code Triple Shock Volume Mascara som har 2 mm syntetiska fibrer och naturvaxer som bygger upp fransarnas volym.

  Den kostar 99kr och finns bara tillgänglig på Lindex (jag vet inte om det bara är tillfälligt eller om det alltid kommer vara så).

  Enligt mig är detta en toppenbra volymmascara, speciellt i den prisklassen! Om man ska jämföra med Fiberwig som också är en fibermascara så känns det som att Fiberwig innehåller fler fibrer och torkar snabbare. Det är en smaksak om den infon var negativ eller positiv :)

  Lumenes mascara kan man arbeta ett tag med innan den torkar, och fibrerna syns inte alls utan man får ett naturligt resultat.

  Jag gillar den här mascaran fast jag egentligen föredrar gummiborstar till mina fransar, också smaksak. Den håller länge utan att kladda eller smula, och jag tycker absolut att jag fick volym, längd och separerade fransar!

  - Annons -

  Mascaran innehåller arktiska groblad som förstärker och skyddar fransarna och bidrar till att förlänga deras växtcykel.

  Här kommer mina fransar med mascaran i olika vinklar:

  Jag har inte använt ögonfransböjare.

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish