Lumenes nya ögonprimer

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Lumene uppdaterar sin ögonskuggsprimer “Beauty Base Eyeshadow Primer” och jag har satt den nya på prov : )

  Skillnader
  * Förpackningen är en likadan tubform, fast den har ett nytt utseende. “Pipen” är lite smalare så man får trycka lite hårdare för att få ut produkten.
  * Den nya primern har samma pris (119 kr) men innehåller 5 ml istället för 7 ml som den gamla tuben gjorde.
  * Förra primern innehöll artiska lingon, denna innehåller arktiska hjortron.

  För övrigt märker jag inga skillnader alls på innehållet, primern har samma färg, samma konsistens och hållbarheten/resultatet är precis lika bra!

  Min första tanke var att den nya känns lite tjockare i konsistensen, men jag kunde inte avgöra om det var inbillning eller inte. Primern från bh cosmetics som jag använder nu är ganska tunn, så då är det ju inte så konstigt att Lumenes plötsligt känns tjock. Men efter att jag inspekterat dom länge så gjorde jag ett blindtest på handen (Miska la en klick av varje utan att jag såg, och sedan skulle jag säga vilken som är den nya, och jag gissade fel haha) så det är med andra ord ingen märkbar skillnad alls på själva innehållet : )

  Primern finns på HÄR.

  - Annons -

  Kram, kram!

   

  - Annons -
  Föregående artikelParty makeup
  Nästa artikelTävling! Vinn två 40-paletter!!!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish