Lyxig parfym från Fueguia 1833

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag tänkte nu visa er en parfym som jag har bloggat om på Modernmom.se förut, men då hade jag bara testat den på ett event och nu när jag har den hemma bredvid mig när jag skriver (jeej!) så kan jag beskriva den lite bättre :)

  Den här parfymen blev jag kär i när jag var på ett event i Stockholm i höstas, och jag minns hur jag sniffade på handleden på tåget hem. Jag tycker att den är underbar!

  Tyvärr är den väldigt dyr, så den fick inte följa med mig hem, men efter inlägget om den så fick jag mail av en gullig läsare som frågade om min adress, och gissa vad jag fick på posten sen ;) Tänk er glädjen!!! ♥

  Parfymen jag pratar om är från märket Fueguia 1833, och doften heter Agua Magnoliana. Så här beskrivs parfymen:
  ”Ren och frisk doft av magnolia med ett uns av citrus och sötma. Doften är en hyllning till Magnolia Amazonica – ett träd som kan växa till en höjd på över 60 meter. Nattetid öppnar sig deras vita lysande blommor och sprider en euforisk doft. Huvudnoter: Amazon magnolia, Santalum album, Grandiflorum jasmin Parfymen kommer i en exklusiv handgjord träbox med lock.”

  Doftnoter:
  Magnolia, citrus och jasmin.

  - Annons -

  Ska jag beskriva parfymen med bara tre ord så är det utan tvekan frisk, ren och fräsch, den går lite åt det söta hållet samtidigt som den även doftar lite syrligt.

  Det är en klassisk doft där man bara tänker att personen doftar gott, och inte att personen har en god parfym. Den blir inte alls stickigt stark eller sliskigt söt på något vis, utan har en helt perfekt balans!

  Och det märks att den är lyxig även när man sprayar, för när man trycker så är det inte en hård sprutt-sprayning som kommer, utan den är mjuk och ”långsam” så man hinner svepa med flaskan så att all parfym inte hamnar på samma område. Dessutom behöver man inte trycka ner helt, och kan därför variera om man vill ha en hel sprayning eller bara litegrann.

  Doften håller i sig länge trots att det är edp, och trots priset så får den ändå fem av fem stjärnor av mig!

  Bjuder på en bild från eventet, här står jag med parfymen i handen och är helt inne i all info jag får höra om märket :) Av alla parfymerna på bordet så var det Agua Magnoliana som jag föll för mest!

  Fueguia 1833 är ett Sydamerikanskt doftmärke som tillverkar parfymer i sitt eget laboratorie i Buenos Aires. Grundaren Julian Bedel tar fram unika dofter med inspiration och ingredienser från Patagoniens natur, och företaget har ett stort miljötänk – varje parfym är gjord för hand och tappas på flaska av återvunnet glas.

  De handskrivna etiketterna gör dessutom att varje flaska blir unik! Underbart! :)

  Vill ni unna er lite extra lyx, eller inte vet vad ni ska ge för fin present till en person ni tycker mycket om, då kan jag absolut rekommendera Fueguia 1833 Agua Magnoliana, jag är så glad att jag har den!

  Hoppas ni alla får en underbar lördag ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Alltid intressant att läsa din blogg. Jag har inte läst den på en vecka och du har varit flitig som vanligt! :-)

   Ha en bra lördag/helg du med!

   <3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish