Palina Drama Queen Mascara

- Annons -

Jag fick hem ett litet paket från Finamig.se för ett tag sedan, och där i låg bland annat Palina Drama Queen Mascara som sägs vara Palinas största försäljningssuccé någonsin!

Mascaran lovar följande egenskaper:
* Gör fransarna vackert formade/böjda
* Intensivt svärta med glans
* Separerar fransarna
* Maximal volym och glans
* Klumpfritt resultat

IMG_1850_222

Visst är själva hylsan superfin? :) Känns lyxig!

Mascaran kostar egentligen 235 kronor, men jag ser nu att Finamig.se faktiskt har rabatt så där kostar den bara 175 kronor för tillfället.

- Annons -

IMG_1853_111

Borsten
När jag öppnade och såg borsten så tänkte jag “nej vad synd” för sådana här slags borstar brukar jag inte vara så mycket för, stora och kladdiga. Mina fransar har nämligen svårt för att bli separerade, de kladdar gärna ihop med varandra, och då brukar sådana här borstar ge lite spindelbens-effekt. Men till min förvåning så separerar den faktiskt bra ändå! :)

Det är ingen gummiborst-separation direkt, men för er som gillar volym och fyllighet så tror jag att den har en lagom separerande effekt, speciellt för er som inte har samma problem som mig med era fransar.

Applicering
Ett lager räcker för ett intensivt svart resultat, och man kan jobba med borsten utan att det blir klumpar eller för mycket mascara på fransarna. Borsten är väldigt stor, så för er med små ögon och/eller jättekorta fransar så kan den nog vara lite svårarbetad, men för mig funkar det bra. Lite svår till underfransarna kanske. Den går snabbt att applicera och få snygg!

Resultat
Mascaran böjer fransarna bra även utan ögonfransböjare, men inte lika bra som med böjare, och ger en fin volym och fyllighet utan att bli för mycket. Man får ett snyggt och klassiskt resultat som inte blir klumpigt eller spindelbens-aktigt även fast man får volym. Formulan känns lätt på fransarna, och dom är fortfarande mjuka och flexibla, varken hårda eller kladdiga.

Hållbarhet
Hållbarheten är jättebra, den håller fransarna böjda och jag upplever varken kladd eller smulande under dagen!

IMG_3235_111

Här ser ni hur stor borsten är jämfört med mitt öga.

IMG_3237_111

Slutsats – Detta är en bra volymmascara för er som gillar fylliga och böjda ögonfransar. Den håller bra hela dagen och är intensivt kolsvart och snygg. Ingen wow-effekt som många volymmascaror ger, men det tycker jag själv är positivt för resultatet blir fylligt på ett mer diskret sätt än om man har jättemycket mascara på fransarna!

- Annons -

Jag personligen föredrar mascaror som ger mer längd och framför allt separation, så jag skulle nog inte lägga 235 kronor på denna, men jag tror att många av er kommer tycka att den är superbra!

Kram ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

  1. Hej.När jag läste ditt inlägg om mascaran så skickade jag efter den direkt.Och vilken mascara sen,mycket nöjd.Måste även passa på att berömma din blogg,du är så duktig för att vara så ung.Och alla tips som vi läsare får,toppen.ha en fin helg,kram :)

  2. Hej hej! Jag gillar inte heller stora borstar men mascaran verkar ok! På tal om ögon…… skulle vara bra/kul om du kunde rekommendera eller göra ett test av en ögonkräm. Gärna en som passar till en sån som mig = närmar sig 50 ! Eller en som passar alla :) Hej o tack för mig . Får inte nog av din blogg:)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish