Lyxproblem – FÖR bra bilder

- Annons -

Jag spontanköpte en ny dator på mellandagsrean och har bestämt mig för att sälja den. Den är startad men knappt använd för jag har fortsatt att använda min gamla dator istället.

IMG_1818_111

Den har legat ute på Blocket ett tag och idag tänkte jag förnya annonsen eftersom ingen har nappat. Jag la ut den för 5300 kr i början (den kostade 5990 kr på rean, men 6490 kr i nypris) och nu skulle jag ändra mitt pris till 4990 kr.

Men då godkändes den inte (Blocket går igenom alla annonser innan dom läggs upp) och jag fick detta i mitt mail från dom:

Skärmklipp

Hahaha, min bild var tydligen lite för bra så de tror att jag har tagit en studiobild från någon annan hemsida, vilket i sådana fall bryter mot upphovsrätten :)

IMG_1820_11

Jag fick maila och förklara att “jag är bara en bloggare med bra fotoutrustning” haha. På den här bilden (som inte finns med i annonsen) ser ni lådan datorn står på – det är min parfymlåda som är full med goda dofter, och den i sin tur står på en av våra vita köksstolar :) Så det är inte såå proffsigt ändå!

- Annons -

Inte någon av er som är sugen på en ny dator? Ni kan läsa mer om den här på HP Store där jag köpte den :)

Och om inte så får ni hjälpa mig att hålla tummarna för att Blocket godkänner min bild så jag slipper ta bild med dålig kvalitet “bara för att” haha.

Kram på er!

- Annons -
Föregående artikelReklam på bloggar
Nästa artikelGreen smoke
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Split Ender Pro – för slitet hår och kluvna hårtoppar

Här kommer en recension av Split Ender Pro som är en apparat för slitet hår och kluvna hårtoppar. Den är så cool! Ibland sitter man...

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish