Make Up Store Beauty Show 2016

  - Annons -

  Jag älskar att bli bjuden på events med Make Up Store, det är alltid lika roligt och fint uppstyrt! Igår hade de sin Beauty Show 2016 med looker för våren och sommaren, en visning med totalt sex olika temat som var en rolig blandning av romantiska, lekfulla, exotiska, vackra och riktigt coola sminkningar.

  Jag åkte dit med Frida, och på plats mötte vi upp Helen och Matthias också som båda kommer vlogga om visningen på sina Youtube-kanaler sen, det måste ni kolla in :)

  Bjuder på en liten bildbomb från kvällen!

  IMG_2567_111 IMG_2599_111

  make-up-store-2016

  IMG_2630_111 IMG_2626_111 IMG_2555_111

  - Annons -

  make-up-store-visning

  IMG_2643_111

  Och efteråt blev det middag på Fridays!

  IMG_2652_111

  pendeltåg

  Jag sov hos Frida på kvällen sen, otroligt lyxigt! Hon tyckte det var lyxigt med goodiebag och bubbel på kvällen, och jag tyckte det var lyxigt att inte behöva åka från Gimo i morse utan vaknade upp i Uppsala och kunde GÅ till jobbet, riktigt nice :)

  Och när jag kom till jobbet så sprang jag rakt in i Miskas famn haha, så van att vara med varandra 24/7 och vakna, jobba, somna ihop så varje gång vi inte sover tillsammans så blir jag en needy bekräftelsenarkoman som vill att han ska krama mig tills jag spricker #sjukihuvet ;)

  Men nu ska jag dyka ner i goodiebagen och göra en rolig sminkning med de nya produkterna!

  Hoppas ni får en fantastisk dag ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish