Makeover på creativemakeup.se

  - Annons -

  Jag satt uppe ganska sent igår och fixade med creativemakeup.se som har fått sig en makeover! :)

  Det är så att jag har bestämt mig för att ta bort mode-delen från webshopen, helt enkelt för att det blev för mycket jobb med byten av storlekar och allt sådant som kommer med klädförsäljning.

  Så nu går jag all in på bara skönhet och passade på att ändra om lite på på utseendet samtidigt! Nu får man en bättre överblick över det som finns, och sidan är allmänt mer enkel. Vad tycks?? Gå in och kika här!


  creativemakeup.se

  På framsidan är det en slider med lite olika bilder, det kommer fyllas på och ändras om på denna lite då och då :)

  - Annons -

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Mycket bättre,kläder kan man köpa ändå,och så fint du har gjort det.Vill sen bara tala om att löspudret jag köpte är jag så nöjd med,passar perfekt till min feta hy.Och priset är ju bra och drygt är det också,kram :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish