Anastasia Brow Wiz

  - Annons -

  Jag har faktiskt inte testat de omtalade Anastasia Beverly Hills Brow Wiz brynpennor förrän nu! Anastasia Beverly Hills är det megakända och uppskattade ögonbrynsmärket som jag har pratat om en hel del i bloggen.

  Och precis som alla andra Anastasia-produkter så finns det nog ingenting negativt att säga. Pennorna finns i jättebra nyanser och är dryga så dom räcker länge! Finns att köpa exempelvis på Lyko.se (adlink)

  Anastasia Brow Wiz penna

  Det är en skruvpenna så att man alltid har en vass udd att måla med, konsistensen är hård samtidigt som den är krämig (innan den torkar) och är därför både enkel att måla skarpt med t.ex. om man vill måla dit små strån. Det är även enkelt att tona ut med borsten som sitter på andra änden av pennan.

  - Annons -

  Detta är en riktigt suverän ögonbrynspenna för både nybörjare och proffs skulle jag säga!

  anastasia brow wiz swatch

  Dessa nyanser har jag hemma, och jag använder Caramel nu när jag har färgat håret!

  IMG_1769_111

  Borsten är lagom mjuk och skön att använda. Ett extra plus att även borsten har ett lock, så att den hålls fräsch!

  IMG_1773_111

  Man kan tro att en smal spets är svårt att göra ett naturligt resultat med, men eftersom konsistensen/formulan är så bra så är det snarare tvärtom!

  Anastasia Brow Wiz

  I denna sminkning har jag fyllt i brynen med Anastasia Brow Wiz.

  Finns som sagt på Lyko.se (adlink) och finns nu i totalt 10 färger!

  - Annons -

  Läs även:

  Två tummar upp säger jag! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Hej! Har sett att du alltid borstar dina bryn nedåt, kan du inte göra en sminkning där du visar skillnaden på när man borstar dom uppåt vs nedåt? Skulle vara kul både att se dig i det och att det vore kul att tipsa folk om hur man kan förändra, för i alla fall jag tycker att det är stor skillnad på uttrycket i om man borstar upp eller ner :)

  2. Älskar också deras produkter! Hade denna penna innan, men tyckte inte den var så dryg, så jag har bytt till deras vanliga penna som man vässar =) Den är fantastisk!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  En riktigt bra ögonbrynspenna som är enkel att arbeta med och ger ett jättefint och naturligt resultat!Anastasia Brow Wiz
  sv_SESwedish