Makeover smink + hår

  - Annons -

  Ni vet hur man kan känna ibland att man tittar sig i spegeln och ba “vad har hänt?” för det är så mycket saker som inte är tipptopp samtidigt. Man vill bara ha en makeover!

  Så hade jag förra helgen. Jag kände mig blek och glåmig, huden var oren, min brow lift har gått ur så brynen hängde långa ner mot ögonen. Naglarna har jag inte gjort något med på flera månader och håret hade lång utväxt + att jag inte fått använda silverschampo eller färginpackningar på 2 månader innan frisörbesöket så tonen är sådär..

  Men eftersom jag faktiskt hade frisörbesök inbokat och tänkte ta tag i alla andra omständigheter samtidigt så fick jag den briljanta idén att ni skulle få följa min makeover steg för steg! :)

  Jag såg ju fortfarande fin ut såklart men blev inte direkt peppad av det jag såg i spegeln om man säger så ;) Skönhet är friskvård, jag känner mig såå mycket piggare när jag trivs  med hur jag ser ut. När utsidan speglar insidan!

  1. Brynplockning

  - Annons -

  Jag rensade hela brynen, bort med alla småstrån! Det blev även en rensning av fjunen på överläppen.

  plocka ögonbryn Makeover

  2. Brow lift

  Nu när jag vet hur fina mina ögonbryn kan vara så kan jag inte sluta med brow lift! Jag älskar det! :)

  browgel brow lift

  Läs mer om brow lift:

  brow lift
  Klicka på bilden för att läsa mer ↑

  3. Hårvård & hudvård

  • Tvätta håret. Jag hade djuprengörande schampo också som tar bort beläggningar och restprodukter. Perfekt innan frisörbesök! Bara det steget gav håret en finare ton.
  • Exfoliera ansiktet, bort med alla orenheter!
  • Ansiktsmask – jag testade Pixis Nya sheet mask. Om denna nyhet kvalar in i vår webbshop eller inte? Fortsättning följer ;)

  pixi vitaminc ansiktsmask

  4. Manikyr

  Medan ansiktsmasken gjorde sitt så målade jag naglarna i en knallig mörkrosa färg. Vårfint!

  Ren och fräsch!

  5. Smink

  Jag plattade håret också för eftersom jag har permanentat hår så ville jag förenkla för frisören.

  - Annons -

  Sedan var det dags för sminket! En ganska naturlig look blev det :)

  6. Frisörbesök !!!

  Nej men Monica Werner på Colour and the Shape är en MAGIKER! Hon är grym på balayage, blonda toner, pasteller och crazy colors.

  Här är resultatet:

  före och efter Makeover hår

  NÖJDASTE TJEJEN I STAN!

  Vi klippte av mycket på längden och blekte med balayage-pensling för att bevara mycket djup i håret trots att vi ljusade upp det mycket.

  före och efter blont hår

  Makeover hår

  Före & efter

  Före- och efterbilderna ovan är ju bara på håret. Men före och efter på hela min makeover ser ni här:

  - Annons -

  Makeover före och efter

  Tänk att man kan se så olika ut från en dag till en annan, haha!

  snygg makeover

  Nu känner jag mig hel igen efter denna snygga makeover! haha :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Du är fin oavsett, men det blev verkligen bra! Jättesnyggt! Och naglarna, vad är det för färg/märke?

   Måste också bara tillägga att ditt förra inlägg inspirerade mig igår. Inte riktigt samma färger dock. Jag letade upp lite gamla skuggor, och satte gult längst in, orange i mitten o rött längst ut. Svart tightlining lite utdraget som eyeliner. Visste inte vad jag skulle göra i globlinjen för att inte sabba dom andra färgerna, så jag gjorde inget, men det kändes som att nåt skulle ha varit där. Innan jag tvättade bort det testade jag med lite glitter mitt på. Kanske gör jag nåt liknande idag? Eftersom ingen i familjen kommenterade min sminkning antar jag att det var rätt diskret, men ändå, jag kände mig fin!

   • Nagellacket är Isadora men nyansen har utgått tyvärr! Men ÅÅH vad kul att höra! Det värmer verkligen jättemycket! :) Av erfarenhet vet jag också att man ibland kan ha hur utmärkande sminkning som helst utan att någon kommenterar, så det kanske inte var så diskret ändå :) Kram på dig!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish