Makeup of the day – Vert de cobalt

- Annons -

Idag har jag använt massa nytt!

Jag fick hem ett paket från Yves Rocher igår så det mesta sminket jag har använt i dagens sminkning är från det märket, men inte nog med det, det här är även min första sminkning med min nya kamera!

Egentligen köpte jag en ny kamera bara för att jag, hör och häpna, ännu en gång ska ge mig på det här med att filma sminkvideos :) Min gamla kamera har inte auto-fokus så det har inte gått att göra med den. Men nu så!

Jag har även tänkt fota alla sminkbilder med den här nya då den har en vändbar skärm vilket är superskönt när man fotar porträtt på sig själv. Ser ni någon skillnad på bilderna? Positivt eller negativt? :)

IMG_0196_111

- Annons -

En lite sotig grön sminkning som ger en intensiv blick! Snygg och somrig festsminkning :)

Läpparna är Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick* i nyansen 41.Orangé Hibiscus.

yves-rocher--vert-de-cobalt

Och det jag har använt till ögonen är Yves Rocher 100% Intense Kajal* som är Limited Edition-nyheter, och jag har den gröna och den svarta nyansen!

Jag kommer recensera dessa i ett mer detaljerat inlägg inom kort :)

IMG_0182_111

1. Grön sminkpenna sotat runt hela ögat, Yves Rocher 100% Intense Kajal (Vert de cobalt)*
2. Svart sminkpenna längs vattenlinjen och sotat kring fransraderna, Yves Rocher 100% Intense Kajal (Svart)*
3. Ljust glitter i ögonvrån, Yves Rocher Loose Pearls (05.Nacres Cristal)*
4. Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

IMG_0206_222 IMG_0216_111

Jag tycker dom är lite kalla bilderna, men kan inte avgöra om det är bra eller dåligt haha. Det skiljer sig ju lite från dataskärm till dataskärm också, så vad upplever ni?

Jag har just nu ett samarbete med Yvesrocher.se, anger ni rabattkoden YRHELENA i kassan så får ni både 20% rabatt på hela köpet och Loose Pearls i nyansen 05 helt gratis! Det är den jag har i ögonvrån på den här sminkningen :)

- Annons -

Kram på er! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

6 KOMMENTARER

  1. Jag tycker också att bilderna är ljusare än förut. Fortfarande fina men som sagt lite för ljusa. Helt underbar blogg har du också! Blir inspirerad varje dag! Tycker om dina resentioner och så skulle jag kunna handla mig blå i din web shop :)

    • Tack! Ska fixa det :) Jag har en lite mörkare skärm än många andra så det är svårt att avgöra gränsen mellan ljust och fint, och för ljust :) Så tack för responsen! Kul att du gillar bloggen och shoppen, det värmer!! :)

  2. Så fint! Använder du pennorna direkt eller applicerar du med annat? O när du säger sotat, hur går du tillväga?

  3. Hej! Måste säga vilken bra blogg du har :) Tycker bilderna verkar mkt ljusare nu,inte lika bra som förut,men det går väl att fixa till/ Kram M

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish