Joico Instant Refresh Dry Shampoo

- Annons -

Jag har använt nästan en halv flaska av torrschampot Joico Instant Refresh Dry Shampoo* och tänkte nu dela med mig av min recension :)

IMG_4702_111

Användning
Sprayen har ett ganska starkt tryck och det gillar jag, man känner tydligt exakt var man sprayar! Jag tycker dock att sprayen är blöt lite för länge, man måste vänta ett tag innan man kan massera med fingrarna i hårbotten, och det är lite konstigt tycker jag för det står i beskrivningen att den är snabbtorkande, och det här problemet har jag inte haft med något annat torrschampo som jag har testat.

Doft
Doften är riktigt fräsch och god utan att bli stark, jättebra!

Resultat
Torrschampot mattar ner effektivt, och för övrigt känner man knappt produkten i håret. Det bästa resultatet får man av att använda den lite varje dag, för har man hunnit få för grisigt hår så behöver man ganska mycket spray för att det ska hjälpa. Men inte ens då känns håret strävt utan man kan fortfarande dra fingrarna i hårbotten!

- Annons -

Funkar även att ha i längderna om man av olika anledningar behöver det. Jag brukar ibland behöva lite i slingorna närmast ansiktet, för eftersom jag har så oljig hy så kan ibland ansiktet kladda av sig på håret haha.

Utseende
Jag personligen gillar ju torrschampon som även ger volym, så detta är ingen personlig favorit, men för att enbart matta ner oljigt hårbotten så är den väldigt bra :) Och håret blir inte alls grådassigt trots mörkt hårbotten, så man kan använda det oavsett hårfärg!

Sammanfattning – En bra produkt som jag kan rekommendera till er som vill ha ett effektivt men lätt torrschampo, som inte ger en sträv eller smutsig känsla i hårbotten!

IMG_4705_111

Torrschampot kostar 229 kronor på Lyko.se* vilket jag faktiskt tycker att den är värd om man letar efter ett bra torrschampo som får håret att kännas så nytvättat som möjligt!

IMG_5677_111

Någon av er som testat denna? Vad tyckte ni? :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish