Makeup video – Brown smokey eyes

  - Annons -

  Hej på er fina ni!

  För en vecka sedan så publicerade jag en lätt, brun, sotad sminkning som passar både till vardags och till fest beroende på hur man matchar den med resten av sminket/håret/outfiten. Jag filmade då också, och tänkte visa videon för er nu :)

  Det är samma typ av film som mina fastforward-filmer, jag pratar inte utan filmar bara (den här sminkningen användes nämligen till introt till videopodden) förutom att jag inte har snabbspolat det här klippet, så ni ser 13 minuter i “vanlig sminktakt”.

  Jag satt och lyssnade på soul samtidigt och mimar ibland till låtarna utan att jag tänker på det, om ni undrar vad jag håller på med haha.

  - Annons -

  ÖgonskuggsprimerPixi Eye Bright Primer
  Guldbrun ögonskugga innerst på ögonlocket, Paese Opal Eyeshadow (Golden Brown)
  Matt brun ögonskugga ytterst på ögonlocket, ytterst på undre fransraden och längs globlinjen, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
  Ljus ögonskugga i ögonvrån, Paese Opal Eyeshadow (Golden Brown)
  Svart ögonskugga längs övre fransraden, och sotat lite ytterst på ögonlocket för en mer sotad effekt, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
  Svart mascara på övre fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  BrynpennaBenecos Eyebrow Designer (Brown)
  LäppstiftPaese Lipstick med arganolja (43)

  Vill ni se fler bilder på sminkningen så kika in mitt blogginlägg “Brun sotning” så ser ni både ögat och helbilder lite närmare och i olika vinklar.

  Nu ska jag sminka mig för första gången sen jag tatuerade läpparna, och sen bege mig in till Uppsala för ett viktigt möte. Då måste man ju se lite anständig ut ;)

  Hoppas ni har fått en toppenbra start på den nya veckan ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

   • Det är en koncentrationsgrej, en av många haha. Tror det är så att när jag sminkar mig så biter jag ihop med tänderna, men har fortfarande munnen öppen, och då blir det nått slags plut :)

    Men när jag koncentrerar mig framför datorn, typ går igenom bilder och så, då ler jag vilket är väldigt märkligt haha. Många frågar mig “är du glad” och då fattar jag ingenting förrän jag inser att jag sitter och ler. Eller munnen ler men resten av ansiktet är helt livlöst hahaha. Och koncentrerar jag mig på någonting som är svårt så ser jag tvärtom skitsur ut med bekymmersrynkan i pannan och sammanbiten mun :) Har ganska mycket ansiktsuttryck för mig, som jag har noll koll på själv!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish