IsaDora ProTect Face Primer Tinted

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har fått hem pressutskick på IsaDoras nyhet ProTect Face Primer Tinted som nu även finns i en färgad variant.

  Den här ansiktsprimern har alltså funnits i sortimentet tidigare, men då utan färg. Den nya har samma egenskaper som den tidigare primern, men ger även en fräsch ton till huden.

  Vad en ansiktsprimer har för egenskaper varierar – vissa fokuserar på specifika hudtyper, vissa har en neutraliserande färg och vissa är till för extra stora porer o.s.v. Men den gemensamma nämnaren är att det är en bra grund för resten av ansiktssminket, och får din bas mer jämn och hållbar.

  IsaDoras primer är en sådan “allmän primer” som inte specificerar sig på ett problem så som t.ex. oljig hy, röda områden eller stora porer, utan den är basic och gör din foundation mer jämn och hållbar. Ett bra alternativ för dig som vill “finslipa” grundsminket men inte har direkt några specifika problem.

  IMG_9211_111

  - Annons -

  Så här beskrivs produkten:
  “ProTect Face Primer Tinted är en lätt färgad primer som förbereder din hud med en rejäl dos fukt och SPF 30. Kan användas ensam för att ge en fräsch ton till ansiktet eller som primer.

  • Effektiv solskyddsfaktor 30 – Brett Spektrum = SPF 30 skydd mot både UVA/UVB-strålar
  • Unik kollagenpeptid (syntetiskt utvunnen) – reducerar rynkor, fyller ut och gör huden fastare.
  • Oljefri crèmegelkonsistens – känns lätt och fuktgivande på huden.
  • Perfekt bas – för en felfri, fräsch make-up som sitter hela dagen.
  • För alla hudtyper – även för fet- och blandhy då den är oljefri.”

  IMG_9228_111

  Primern ser ut som en foundation, men ger ingen täckning utan bara en ton till huden, en ton som i mitt fall är ganska mycket mörkare än huden.

  Jag tycker:
  ♥ Ett plus för spf 30, alltid bra!
  ♥ Ett enkelt sätt att få en mer varm hudton, och för oss som är ljusa så är det ett naturligt och enkelt sätt att se lite mer solbrun ut, men glöm inte att ha den på halsen och dekolletaget också om du använder den för att bli lite brunare.
  Den är ganska seg i konsistensen, jag gillar silkeslena primers som glider på lätt eller som känns som en härlig dagkräm. Den här torkade till lite när man applicerade. Den blev jämn ändå men inte härlig att smörja in sig med om jag säger så.
  Jag tror att det är en ganska liten målgrupp som kommer gilla att den ger huden lite färg, då den bara finns i en nyans. På mig blev den för mörk tycker jag.

  Primern kostar 159 kronor och innehåller 30 ml.

  jjj

  Här ser ni att hudtonen blev ganska mörkare efter primern.

  Sammanfattning – Jag fick ingen wow-effekt, ni som gillar principen att få lite färg i ansiktet ni kommer gilla denna, men för er som mer är ute efter egenskaperna, ni kan hitta bättre primers för den pengen.

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish