Måla eyeliner

  - Annons -

  Emmelie sa…
  ”Skulle också vilja se en video på när du lägger eyeliner! Jag har försökt så många ggr, men lyckas aldrig få ett snyggt resultat! Och vingen får inget snyggt slut heller, det blir inte sådär spetsigt och fint :) Jag ser helt enkelt ut som en clown :P Vilket märke tycker du är bäst när det gäller eyeliners? :) Är det något jag verkligen vill lära mig när det kommer till smink så är det att kunna lägga en snygg eyeliner! :-)”

  Det är lite bökigt för mig att göra videos och få bra ljus, så tyvärr blir det ingen sådan video än på ett tag.

  Men jag kan publicera en bildtutorial jag visat tidigare i bloggen som är väldigt tydlig! Jag har dessutom gjort den ännu tydligare med text direkt på bilderna :)

  Det bästa tycker jag är att använda en cake eyeliner (fungerar ungefär som en vattenfärg) och använda en smal eyelinerpensel. Min eyeliner kommer från Kryolan och jag använder en Eyelinerpensel från ett av mina sminkborstset på iMys.se, men jag tror att Make Up Store har bra sådana också!

  måla eyeliner med vinge

  - Annons -

   

  Det viktigaste är att öva, öva, öva! Måla en eyeliner med vinge varje gång innan du tvättar bort sminket bara för träningens skull (dock svårare med mascara på) så ska du se att du blir duktigare och duktigare. Jag var jättedålig på det förut också!

  Och har man mycket veck på sina ögonlock så får man anpassa linjerna efter dom istället för lutningen på undre fransraden, så att det inte blir ett veck som ”bryter av” vingen.

  Hoppas inlägget var till hjälp :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish