Man kan inte vara snygg jämt

  - Annons -

  Hade jag träffat någon som inte känner mig nu, så hade personen aldrig gissat att jag jobbar med att inspirera folk inom skönhet, speciellt inte genom att visa upp mig själv hahaha. Hela min kropp värker, jag har fullt med blåsor på händerna och är både svettig, smutsig, jätteflottig i håret och kladdig av målarfärg från topp till tå. Och så har det blossat upp stora stressfinnar på käkbenen också, alltid när man vill ha det som minst så klart ;)

  Och som min käre mormor alltid brukar säga “blåsor på händerna är inte ett tecken på att du jobbat duktigt, det är ett tecken på att du inte är van” haha. Fast idag tycker jag att båda stämmer in faktiskt, både duktig och ovan hihi.

  Men nu har vi äntligen renoverat klart i nya lokalen!! Yeeeeey!

  Lite småfix är det kvar att göra, men det är rörmokeri och sånt som inte påverkar utseendet direkt, så man ser slutresultatet redan nu vilket är väldigt kul. Så nu är det bara inredning kvar, men kassadisk, sminkbord, sminkspeglar och produktställ till Paese är klart och redan på plats, så kul! Kanske kan fota lite där imorgon om ni vill se?

  IMG_4092_111

  - Annons -

  Så här ser alltså denna sköna böna ut just nu. Har precis kommit hem och svarat på 1000 mail och skrivit en lång to do list till morgondagen, för nu orkar jag inge mer idag.

  IMG_4100_111

  Nu ska jag ta en lååång dusch och skrubba varenda liten vrå (don’t get a mental picture) och efter lite skönhetssömn så är jag nog mig själv igen :)

  Godnatt på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelGlittrigt överlack i guld och silver
  Nästa artikelMatta naglar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Du är lika fin som alltid 😃!
   Duktig du är som kör så hårt, hoppas slutresultatet blir så fint som du tänkt dig och önskar.
   Fick du armbandet förresten?
   Kram
   Mvh
   Alexsandra

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish