Matta naglar

  - Annons -

  Nu sitter jag vid datorn efter en liten sovmorgon, och är både ren, omplåstrad och sitter med min kaffekopp och nymålade naglar, skönt efter den slitiga gårdagen! Inte lika morgonsnygg som vanligt ;) men jag börjar komma ikapp.

  Ni minns mitt inlägg om Paeses nagellack? Jag kunde som sagt inte sluta måla “det här är väldigt roligt ju” sa jag till Miska som då kollade på mig med en fundersam blick “varför då?” “det blir ju så fint!” haha. Och när jag hade gjort klart alla Paese-färger (och glitterfärger som ni också sett i ett inlägg) så gjorde jag en hel platta för att visa Paeses nedmattande överlack i olika nyanser!

  Titta så fint:

  IMG_3930_111

  Samma färg på två naglar, men den ena är utan överlack och den andra är matt med hjälp av Paese Matte Top Coat, som kostar 79 kronor på Byher.se :)

  - Annons -

  En vanlig fråga är om det här överlacket funkar på andra nagellacksmärken också, och jag har testat det ovanpå jättemånga andra nagellack och det funkar galant! Men jag kan ju inte garantera att det funkar utan att ha testat själv, men det funkar på de flesta i alla fall.

  54296_5001-500x600 matta-och-glansiga-naglar

  Man behöver inte göra hela naglarna matta, utan kan t.ex. leka med tejp för att få mönster i naglarna utan att behöva komplettera med en annan färg :)

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikelMan kan inte vara snygg jämt
  Nästa artikelCreative Makeup By Her
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hur gör du de olika mönstren? När jag försökt med tejp så blir det så stor skillnad på tjocklek så det matta liksom sticker upp

   • Jag gör hela naglarna matta först, och sen när det är torrt så lägger jag på tejp och målar med överlack istället. Man kan lägga tunnare av överlack för att få en glansig yta än om man lägger den matta överlacket sist :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish