Måndagsmorgon!

  - Annons -

  Nu är det måndag igen och det känns så himla bra!! Jag var ju trött och kände mig lite krasslig innan helgen men det har jag vilat bort nu och känner mig på topp :)

  Jag vaknade idag och hade fått två nya gulliga recensioner på Byher.se, ni som skriver där är så himla underbara! Och på måndagar är det alltid extra mycket att packa och skicka iväg efter helgen, så det blir liksom extra roligt då :)

  Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och vänta på att solen ska komma upp där ute, tänkte göra en steg för steg-sminkning idag. Har ni några önskemål lite snabbt innan jag börjar så hojta till!

  Och så får jag inte glömma att fota före-bilder på mina tänder heller, för imorgon ska jag in till Uppsala och göra en professionell tandblekning för första gången!!!

  Med andra ord, jag är pigg och ser fram emot veckans första arbetsdag. Hoppas att ni mår lika bra som jag och får en toppenbra start på veckan! :) 

  - Annons -

  IMG_5157_111

  - Annons -
  Föregående artikelDjuprengörande ansiktsmask
  Nästa artikelBarbierosa naglar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish