Djuprengörande ansiktsmask

  - Annons -

  Jag älskar ansiktsmasker där man känner i huden att någonting händer, en sådan känsla som inte går att beskriva med ord riktigt, man bara känner att huden arbetar på något vis, det typ småpirrar litegrann :)

  En sådan ansiktsmask är Murad Pomegranate Exfoliating Mask som jag fick hem i en goodiebag för ett tag sedan. Den både peelar huden och återfuktar den vilket är perfekt både på torr och fet hy!

  IMG_6393_111

  Masken är en genomskinlig gel som doftar underbart gott och fruktigt, och det är just fruktenzymer i masken som hjälper till att exfoliera huden. Den tar bort döda hudceller och orenheter och rengör på djupet!

  Jag har använt masken några gånger nu och tycker som sagt att den är riktigt skön att använda. Man har den i ca 10-15 minuter, jag brukar ha den tills jag känner att huden inte ”arbetar” längre, och sedan sköljer man av den med vatten.

  - Annons -

  Huden är väldigt len efteråt, och framför allt så känns den ren vilket jag älskar! Alla behöver fukt, men jag som har både fet och känslig hy brukar variera med både djuprengörande ansiktsmasker och väldigt återfuktande. Och det här är absolut en bra rengöring.

  Rent utseendemässigt så märker jag ingen skillnad på huden, jag ser inte att porerna ser renare ut till exempel, men jag känner verkligen att huden blir ren! Gnisslande ren som mormor brukar säga, ni vet när det gnisslar om huden när man drar fingret på den? :)

  IMG_5241_111

  Det som jag dock inte gillar är förpackningarna. Det är som provpåsar vilket bara är meckigt i längden!

  Dessutom räcker en förpackning säkert till 2-3 gånger, och OM man orkar spara den men inte är helt noggrann med att plasta in den, så kommer ju masken att både torka och odla bakterier. Men jag skulle inte ens tänka tanken på att spara och krångla så, jag slänger dyr ansiktsmask efter varje användning istället. Otroligt synd!

  IMG_5245_111

  Goodiebagen fick jag på ett event med The You Way, men jag hittar inte masken på deras webshop konstigt nog, men Eleven.se säljer den (dock inte likadan förpackning, de har nog bytt utseende, för den heter exakt lika) och där kostar en kartong med 6 st behandlingar 345 kronor!

  Med andra ord – En lyxig och bra ansiktsmask som jag hade kunnat lägga de dyra pengarna på, om inte förpackningen hade varit så usel.

   Kraam!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish