Nyårssminkning

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det har blivit många enkla sminkningar här i bloggen den senaste tiden, så enkla att det känns onödigt att visa i steg för steg liksom. Hoppas att ni uppskattar sådana sminkningar också!

  Anledningen är nog alla mina nya ögonskuggor som jag tycker så mycket om, och när jag vill visa en ny ögonskugga så känns det nästan lite som att ”förstöra den” genom att blanda in massa andra ögonskuggor också. Har man en snygg skugga som man gillar, då gör den liksom jobbet åt en och så kan man lägga sin tid och energi på andra detaljer så som basen, bryn läppar, frisyr o.s.v. :)

  Dagens sminkning är just en sådan sminkning, där jag bara ville använda en ögonskugga + skimmer i ögonvrån. Det blev en perfekt nyårssminkning för er som gillar sotade ögon men som inte gillar att vara helsvart kring ögonen!

  Den här ögonskuggan är svart men så metallskimrande att den blir mer gråsvart (det beror lite på vilket ljus man står i också) och dessutom är den lättare att tona ut en en matt helsvart ögonskugga.

  Hoppas ni gillar looken :)

  - Annons -

  IMG_6321_111

  IMG_6360_111

  Svart ögonskugga på hela ögonlocket, Paese Diamond Eyeshadow (nyansen 43)
  Ljus ögonskugga i ögonvrån, Annikas Favoritskugga.
  Svart eyeliner med vinge, By Terry Ligne Blackstar.
  Svart mascara på övre fransarna, Oriflame Volume Blast Mascara.

  Läppar, Yves Rocher Automatic Lip Liner (32. Rouge foncé)

  IMG_6323_111

  nyårssminkning

  IMG_6355_111  Hoppas ni får ett underbart avslut på denna vecka!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. sååå fint!! uppskattar jätte mkt dina enkla sminkningar. :-) vore kul o få se steg för steg hur man gör vissa sminkningar eller en kort video :)

  2. Jag gillar när det är enkelt :-) Snyggt att matcha med färgstarka läppar istället. Börjar du med den ljusa eller mörka skuggan?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish